Ένα “live” που τα είχε όλα! (ρεπορτάζ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στον πεζόδρομο της οδού Καλλάρη το live event της εκπομπής ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ του ραδιοφωνικού σταθμού Giga FM. Ο δεξιοτέχνης της κρητικής μουσικής Γαβρίλης Καλούδης απογείωσε το κέφι όχι μόνο όσων βρέθηκαν στο χώρο των τριών καταστημάτων που συμμετείχαν (“Βινύλιο”, “Σφεντόνα” και “Cafeina”), αλλά και όλων όσων πέρασαν από τον πεζόδρομο. Το γλέντι άρχισε πριν ακόμα δύσει ο ήλιος και διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον κόσμο να συμμετέχει ενθουσιασμένος, να χορεύει και να διασκεδάζει κάθε στιγμή.

Το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν όταν εμφανίστηκε παρέα Ολλανδών οι οποίοι βρισκόταν στην πόλη των Ιωαννίνων προσκεκλημένοι της Γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη. Οι Ολλανδοί χόρεψαν …μέχρι τελικής πτώσεως και έφυγαν ενθουσιασμένοι με τα Γιάννινα, τους Γιαννιώτες και τη νυχτερινή ζωή της πόλης, την οποία θα προβάλλουν στη χώρα τους με κάθε ευκαιρία, ενώ όλοι δήλωσαν ότι θα ξαναέρθουν! (σ.σ. να πως μπορεί να προβληθεί η πόλη απολύτως ανέξοδα και άκρως αποτελεσματικά!). Σε ένα διάλειμμα μάλιστα της παραδοσιακής μουσικής, χόρεψαν ενθουσιασμένοι το “I can get no satisfaction”, κομμάτι το οποίο ακούστηκε παρά το παραδοσιακό ύφος της βραδιάς, προς τιμή τους.

Οι συντελεστές του Giga FM αποχώρησαν δίνοντας ραντεβού με τον κόσμο σε λίγες ώρες, στο επόμενο live event του σταθμού, στο Lake’s Tailor, απόψε το βράδυ, για ακόμα ένα party …μέχρι τελικής πτώσης!

To Epirus News και η Αλφαστάρ Ελλάς στήριξαν την εκδήλωση ως χορηγοί επικοινωνίας.

Video

 

Tags:

, , ,