Εγγραφές σε Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

Εγγραφές σε Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς μέσω ΕΣΠΑΞεκίνησαν την Παρασκευή και συνεχίζονται μέχρι τις 3 Ιουλίου οι αιτήσεις για την ένταξη των μητέρων, στη δράση, που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και αφορά στην εγγραφή στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Οι 22 παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Ιωαννιτών είναι όλοι ενταγμένοι στο ΕΣΠΑ και ως εκ τούτου, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Ιωαννιτών Φίλιππας Τσουμάνης, σε δηλώσεις του, κάλεσε τους δικαιούχους να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, προκειμένου να τύχουν επιδότησης (voucher) για την εγγραφή των βρεφών και νηπίων τους, στους δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν μητέρες, εργαζόμενες στον ιδιωτικό τομέα και άνεργες, καθώς και άτομα (γυναίκες και άνδρες) στα οποία έχει παραχωρηθεί με δικαστική απόφαση η επιμέλεια παιδιών και άτομα που βρίσκονται σε χηρεία.

Για πληροφορίες, σε ότι αφορά τις εγγραφές στους σταθμούς του Δήμου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. (υπεύθυνος Αθαν. Γκουγιάννος), στην οδό Αβέρωφ 6, 3ος όροφος, τηλ. 54405-54407.

Τα προσωρινά αποτελέσματα της Δράσης αναμένεται να ανακοινωθούν στις 22 Ιουλίου, θα ακολουθήσει περίοδος ενστάσεων, από 23 έως 25 Ιουλίου, και τα οριστικά αποτελέσματα αναμένονται στις 29 Ιουλίου, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία υπογραφής των συμβάσεων.

 

Tags: