Δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι – Ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα

Μπροστά στα μάτια της φίλης του, 19χρονος έπεσε νεκρός τα ξημερώματα από μαχαιριά στο στήθος, μετά από επίθεση κουκουλοφόρων, στο Μαρούσι.

Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία του 19χρονου παιδιού τα ξημερώματα στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι. Ο νεαρός που μαχαιρώθηκε στο στήθος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στο ΚΑΤ, αλλά ήταν ήδη αργά.

Όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια της 18χρονης φίλης του, η οποία είναι σοκαρισμένη. Η κοπέλα, δίνει κατάθεση στους αστυνομικούς προσπαθώντας να τους δώσει στοιχεία.

Η 18χρονη φέρεται να υποστηρίζει στους αστυνομικούς πως καθόντουσαν με τον 19χρονο στην πλατεία, τότε, όπως λέει, τους πλησίασαν τρία άτομα τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και ζήτησαν τα χρήματα και τα κινητά τους τηλέφωνα. Όταν ο 19χρονος τους απάντησε ότι δεν έχει να τους δώσει τίποτε, τότε ο ένας από τους τρεις του επιτέθηκε και τον χτύπησε στο στήθος με το μαχαίρι.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, εκτός από αυτή την εκδοχή, ερευνούν και άλλα ενδεχόμενα. Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζουν πολύ σοβαρά την πιθανότητα να υπήρχαν προσωπικές διαφορές -για άγνωστο έως τώρα λόγο- ανάμεσα στο θύμα και στον δράστη. Παράλληλα, αξιολογούν και μία μαρτυρία περιοίκου ο οποίος είπε ότι στην πλατεία άκουσε φωνής και πως έγινε καβγάς ανάμεσα σε παρέες νεαρών.

πηγή: ert.gr

 

Tags:

, , ,