Δύο ενημερωτικές εκδηλώσεις την επόμενη εβδομάδα στα Γιάννενα για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ

Από το Σύλλογο Γεωπόνων Πρέβεζας

epirusnewsΔύο ενδιαφέρουσες ενημερωτικές εκδηλώσεις θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα στα Γιάννενα για την παρουσίαση των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Συγκεκριμένα:

1) Το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και Ταμείου Συνοχής (ΤΣ) και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επιχειρηματικότητα, Ανταγωνιστικότητα και Καινοτομία (ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ), σας προσκαλούν σε ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για τις νέες δράσεις του ΕΠΑνΕΚ 2014-2020.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα, τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 και ώρα 15:00, στο Hotel Du Lac (Καρόλου Παπούλια & Ίκκου).

– Δείτε εδώ την πρόσκληση της εκδήλωσης
– Δείτε εδώ το Πρόγραμμα της εκδήλωσης

2) Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας σε συνδιοργάνωση με το Παράρτημα
ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Ηπείρου – Νήσων σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση: «Παρουσίαση των Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ που ήδη έχουν ξεκινήσει και αφορούν Γεωτεχνικούς», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016 και ώρα 18:00 στα γραφεία του Παραρτήματος ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Ηπείρου – Νήσων (Δομπόλη 30 – Β ́ Είσοδος – 4ος όροφος – Ιωάννινα)

– Δείτε εδώ την πρόσκληση της εκδήλωσης
– Δείτε εδώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης

 

Tags:

, , , ,