Δήμος Ζίτσας: Ενημερωτική εκδήλωση για δασικούς χάρτες στη Δ.Κ. Ελεούσας Δήμου

Ενημερωτική εκδήλωση για θέματα που προκύπτουν από την ανάρτηση των δασικών χαρτών διοργανώνει ο Δήμος Ζίτσας (γραφείο Υποστήριξης-Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δασών Ιωαννίνων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (20/02/2017) στις 18.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (παλαιό Δημαρχείο) στη Δ.Κ. Ελεούσας και οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Δασικών Χαρτογραφήσεων & Υπεύθυνη Λειτουργίας του Σημείου Υποστήριξης Ανάρτησης Δασικών Χαρτών-ΣΥΑΔΧ για την Π.Ε. Ιωαννίνων, Δασολόγο, Ελένη Βάκκα για τους δασικούς χάρτες καθώς και τις διαδικασίες υποβολής αντιρρήσεων.

Να σημειωθεί, ότι οι δασικοί χάρτες Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων είναι προσβάσιμοι για τους πολίτες στον ειδικό διαδικτυακό τόπο ανάρτησης δασικών χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων της ιστοσελίδας της ΕΚΧΑ Α.Ε https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/Entrance_Page.aspx και στην ιστοσελίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας (www.apdhp-dm.gov.gr).

Η υποβολή αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου των δασικών χαρτών γίνεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΕΚΧΑ με τη συμπλήρωση ειδικής φόρμας. Ξεκινά την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 και λήγει την Δευτέρα 24 Απριλίου 2017.

Για τους κατοικούντες ή διαμένοντες στην αλλοδαπή, η παραπάνω προθεσμία παρατείνεται κατά είκοσι (20) ημέρες, δηλαδή λήγει την Δευτέρα 15 Μαΐου 2017.

 

Tags: