Δήμος Ζηρού: Έντονο το ενδιαφέρον συλλόγων, φορέων και σχολείων, για συμμετοχή στη δράση «Let’s Do It Greece»

Έντονο είναι το ενδιαφέρον των συλλόγων, φορέων αλλά και Σχολείων, εν όψει της συμμετοχής του Δήμου Ζηρού, για πρώτη φορά, στην εθελοντική καμπάνια «Let’s Do It Greece».

Κατά τη συνάντηση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης 30 Μαρτίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Φιλιππιάδας, δεκάδες πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων από τη Δημοτική Ενότητα Φιλιππιάδας και τις Τοπικές Κοινότητες, καθώς και διευθυντές Σχολείων και εκπαιδευτικοί, εξέφρασαν την πρόθεσή τους να λάβουν μέρος στη δράση.

Σημειώνεται ότι η εθελοντική καμπάνια «Let’s Do It Greece», η οποία περιλαμβάνει την υλοποίηση περιβαλλοντικών δράσεων καθώς και τον εξωραϊσμό και την αισθητική αναβάθμιση πολλών και διαφορετικών σημείων του Δήμου έχει οριστεί για την Κυριακή, 17 Απριλίου 2016, ενώ θα προηγηθεί η σχολική εβδομάδα «Let’s Do It Greece» από 11 έως 15 Απριλίου.

Η εθελοντική εκστρατεία “LET’S DO IT” ξεκίνησε από την Εσθονία και επεκτάθηκε σε όλη την Ευρώπη με βασικό σκοπό να διαδώσει το μήνυμα του εθελοντισμού, δημιουργώντας ένα κίνημα θετικής ενέργειας σε όλη τη χώρα. Το σύνθημα της δράσης είναι «Πάμε να καθαρίσουμε εθελοντικά ολόκληρη την Ελλάδα μέσα σε μία μόνο μέρα!» και έχει ως μότο: “Γίνε η αλλαγή που περιμένεις”.

Για τον Δήμο Ζηρού που θα έχει τον συντονισμό της δράσης μίλησαν ο αντιδήμαρχος εθελοντισμού κ. Γκάρτζιος, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και καθημερινότητας κ. Παπαβασιλείου και η δημοτική σύμβουλος κα Γεωργάνου.

 

Tags:

, , ,