ΔΑΣΤΑ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων: “Ομαδική Συνάντηση Μεντόρων”

Το Πρόγραμμα Mentoring Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Π.Ι.) υλοποιείται από τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στο πλαίσιο δράσεων για την υποστήριξη των φοιτητών και νέων αποφοίτων του Ιδρύματος σε θέματα απασχόλησης, σταδιοδρομίας και επιχειρηματικότητας.

Το Πρόγραμμα Mentoring Π.Ι., το οποίο είναι το μοναδικό ανάλογο πρόγραμμα που εφαρμόζεται στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα, δημιουργεί έδαφος εθελοντικής προσφοράς και συνθήκες διοχέτευσης της πολύτιμης γνώσης και εμπειρίας των Μεντόρων (επαγγελματιών από τον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα), για την καθοδήγηση νέων ανθρώπων σχετικά με τον επαγγελματικό χώρο της επιλογής τους στο σύγχρονο επαγγελματικό περιβάλλον.

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, αποσκοπώντας στην ενδυνάμωση των εθελοντών Μεντόρων που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Mentoring Π.Ι., οργανώνει την “Ομαδική Συνάντηση Μεντόρων”, η οποία θα λάβει χώρα την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017, στις 6.00 μμ, στην Αίθουσα Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Σκοπός της Συνάντησης είναι η εκπαίδευση των Μεντόρων στις αρχές και τη φιλοσοφία του mentoring και στη διαχείριση της σχέσης τους με τους καθοδηγούμενούς τους (mentees).

Την εκπαίδευση των Μεντόρων θα πραγματοποιήσει o κος Δερλώπας Άγγελος, Ιδρυτής της “Positivity”, Πρόεδρος ICF Greece, η κα Έφη Γερωνυμάκη, Υπεύθυνη της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και η κα Δρ Σοφία Πρωτόπαπα, Διευθύντρια του Γραφείου Επαγγελματικής Ανάπτυξης & Σταδιοδρομίας του Hellenic American College.

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Αναπληρωτής Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Καθηγητής Τριαντάφυλλος Αλμπάνης.

Πληροφορίες για το Πρόγραμμα Mentoring Πανεπιστημίου Ιωαννίνων είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο http://mentoring.dasta.uoi.gr.

 

Tags: