Απίστευτος ΠΑΣ: Ισοφάριση στο 94′ – Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιαννινα: 1-1 (τελικό)

Με λευκή ισοπαλία (0-0) έληξε το πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο του Περιστερίου, όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ατρόμητο, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΣ εμφανίστηκε διστακτικός σε όλο το πρώτο ημίχρονο, όπως δείχνει και η “κατοχή μπάλας” με 35% από τον ΠΑΣ, σε αντίθεση με τον Ατρόμητο, ο οποίος πέτυχε κατοχή 65%.

Μόνο στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΣ έδειξε να ανεβάζει απόδοση και να προσπαθεί να κάνει την ευκαιρία…

Ακριβώς την ίδια εικόνα απόδοσης εμφάνισε ο αγώνας και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ΠΑΣ να προσπαθεί βέβαια λίγο περισσότερο, αλλά και τον Ατρόμητο να επικρατεί τελικά στην κατοχή της μπάλας και στις προσπάθειες.

Στο 60′ ο Ατρόμητος κατάφερε να σκοράρει κάνοντας το 1-0 (Λε Ταλέκ). Ο Πασχαλάκης αρχικά απέκρουσε, αλλά ο Γάλλος παίκτης του Ατρόμητου κέρδισε εκ νέου τη μπάλα και μπροστά σε κενή εστία πέτυχε το 1-0 για την ομάδα του.

  • Στο 72′ παραμένει το σε βάρος του ΠΑΣ 1-0
  • Στο 77′ αλλαγή για τον ΠΑΣ. Στη θέση του Σκόνδρα, ο Βιδάλ
  • Στο 82′ ο ΠΑΣ πιέζει πλέον αρκετά, αλλά ο Ατρόμητος έχει κλείσει καλά τους χώρους του

Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα λήξει με ήττα του ΠΑΣ, τελικά στο 4ο λεπτό των καθηστερήσεων, στο 94′, ο ΠΑΣ πέτυχε ακόμα μία από τις μαγικές ανατροπές που συνηθίζει, σκοράροντας και φεύγοντας τελικά με το βαθμό της ισοπαλίας από το Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου.

“Εκτελεστής” για ακόμα μία φορά ο Κόντε.

 

Tags:

, ,