Από σήμερα (Πέμπτη) μέχρι την Τρίτη, η μετεγκατάσταση των κεντρικών υπηρεσιών της ΔΕΥΑΙ

Ιωάννινα, λίμνη & νησίΣε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία μετεγκατάστασης της ΔΕΥΑΙ και η συγκέντρωση όλων των υπηρεσιών σε ένα κτίριο στη «Ριζάρειο Πολιτεία». Ήδη έχουν μεταφερθεί στις νέες εγκαταστάσεις οι υπηρεσίες της ΔΕΥΑΙ που βρίσκονταν στο Πέραμα και στον Κατσικά.

Σήμερα (Πέμπτη 28 Ιανουαρίου) ξεκινάει η μεταφορά των υπηρεσιών που στεγάζονται στο κεντρικό κτίριο της ΔΕΥΑΙ (επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 4) και η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου.

Η διοίκηση της επιχείρησης  ζητάει την κατανόηση των συμπολιτών γιατί το εν λόγω διάστημα (από Πέμπτη 28/1 έως Τρίτη 2/2) δεν θα μπορούν να γίνονται συναλλαγές με τους πολίτες, πλην την εξόφληση των λογαριασμών νερού στο Ταμείο της ΔΕΥΑΙ.

Το Ταμείο της ΔΕΥΑΙ θα εξακολουθήσει να λειτουργεί για ένα διάστημα ακόμη στον ίδιο χώρο όπου λειτουργεί και σήμερα, δηλαδή στο κτίριο της οδού Ελ. Βενιζέλου 4 και στη συνέχεια θα μεταφερθεί σε ισόγειο χώρο του Δήμου επί της οδού Αβέρωφ 3.

Έτσι -και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών – θα εξακολουθεί να υπάρχει Ταμείο της ΔΕΥΑΙ στο κέντρο της πόλης, ακόμη κι όταν  ολοκληρωθεί η εγκατάσταση της επιχείρησης  στη «Ριζάρειο Πολιτεία».

Να σημειωθεί ότι η στέγαση  όλων των πολυκερματισμένων υπηρεσιών της ΔΕΥΑΙ σε έναν χώρο, είναι ένα σημαντικό εγχείρημα. Η απόφαση της Δημοτικής Αρχής και της Διοίκησης της επιχείρησης αναμένεται να αναβαθμίσει τόσο το επίπεδο λειτουργία της ίδιας της επιχείρησης, όσο και το επίπεδο εξυπηρέτησης των πολιτών.

 

Tags:

, , , , , , ,