Το Epirus News

epirusnewsTo epirusnews.eu είναι ένα website με νέα και ειδήσεις από όλη την Ήπειρο. Η ενημέρωση που παρέχεται από το epirusnews.eu στηρίζεται στο δίκτυο των ανταποκριτών / συνεργατών μας σε κάθε γωνιά της Ηπείρου.

Επίσης θα βρείτε πολλά θέματα γενικού ενδιαφέροντος, οικονομική και πολιτική αρθρογραφία από τους συνεργάτες μας από όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

  • Η χρήση του παρόντος ιστοχώρου από επισκέπτες (χρήστες) προϋποθέτει την αποδοχή των ακόλουθων όρων χρήσης (”Όροι”), οι οποίοι ισχύουν για όλες τις ιστοσελίδες που το πρώτο μέρος της ηλεκτρονικής τους διεύθυνσης (URL) είναι http://www.epirusnews.eu
  • Το www.epirusnews.eu είναι διαδικτυακό μέσο παρουσίασης πληροφοριών επικαιρότητας από την Ήπειρο και παράλληλα είναι ένα “βήμα” για οποιονδήποτε θέλει να παρουσιάσει τις απόψεις του προς το Ηπειρωτικό κοινό.
  • Στην ενότητα “Άρθρα” δημοσιεύονται προσωπικές απόψεις αρθρογράφων του έντυπου ή ηλεκτρονικού τύπου, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν υιοθετούνται από το www.epirusnews.eu και για τις οποίες το www.epirusnews.eu δεν φέρει καμία ευθύνη.
  • Η ενότητα “Άρθρα” είναι ανοιχτή για δημοσιεύσεις από όλους, χωρίς κανένα περιορισμό παρά μόνον αυτούς της ευπρέπειας, της ευγένειας, της μη διάδοσης ψευδών ειδήσεων, και της μη δόλιας χρήσης από τους αρθρογράφους. Σε οποιαδήποτε περίπτωση μη συμμόρφωσης, οι αναρτήσεις θα διαγράφονται.
  • Το www.epirusnews.eu δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη έναντι οιουδήποτε για τις πληροφορίες και δημοσιεύσεις που αναρτώνται, παρά μόνο δεσμεύεται από τις αρχές της ουδετερότητας, της αντικειμενικότητας και της μη μετάδοσης ψευδών ειδήσεων. Κάθε κατά τη γνώμη του θιγόμενος δικαιούται μίας δημοσίευσης, για να καταθέσει στους αναγνώστες τη δική του άποψη, αποκλειομένης οποιασδήποτε άλλης διαδικασίας ή αξίωσης. Ειδικότερα, στις περιπτώσεις αναδημοσιεύσεων, η ευθύνη βαρύνει τον αρχικό συντάκτη και ποτέ το μέσο το οποίο αναδημοσιεύει αναρτήσεις άλλου μέσου. Κάθε ανάρτηση αναδημοσίευσης με περιεχόμενο τρίτου μέρους, φέρει στην τελευταία γραμμή του κειμένου τον χαρακτηρισμό “πηγή” και αναφορά της διεύθυνσης internet της πρωτότυπης πηγής της δημοσίευσης.
  • Η αναδημοσίευση είναι ελεύθερη σε όλο το περιεχόμενο, επικαιρότητα και απόψεις, εφόσον δεν αλλοιώνεται το περιεχόμενο και εφόσον αναφέρεται η πηγή με ενεργό link.