2ος νυχτερινός Αγώνας Δρόμου στην Άρτα

Στα πλαίσια του εορτασμού της επετείου απελευθέρωσης της πόλης της Άρτας την 24η Ιουνίου 1881, ο Σύλλογος Δρομέων Άρτας η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας και ο Δήµος Αρταίων, προκηρύσσουν τον 2ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου- Δυναμικού βαδίσματος «Arta’s Night Run 18 81» .

Πρόκειται για αγώνα δρόμου 10 και 5 χλμ και δυναμικό βάδισμα 5 χλμ. με αφετηρία τη πλατεία Σκουφά (Παρηγορίτισσα) και τερματισμό την κεντρική πλατεία της πόλης μας, μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

ΩΡΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 21:00 10 και 5 χλµ τρέξιμο-δυναμικό βάδισμα.

ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ
10 χλμ εκατόν είκοσι (90’) λεπτά
5 χλμ. ενενήντα (90΄) λεπτά
Πέραν αυτού του ορίου, οι δρομείς τρέχουν με δική τους ευθύνη, χωρίς την υποστήριξη της διοργάνωσης

ΤΟΠΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ
Εκκίνηση στη πλατεία Σκουφά μπροστά από τη Παρηγορίτισσα και τερματισμός στη κεντρική Πλατεία Άρτας. Μετά το τέλος του αγώνα στο χώρο του τερματισμού, θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα είναι 5 ευρώ.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δρομέων Άρτας, ορισμένος εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας ,ορισμένος εκπρόσωπος του Δήμου Αρταίων

Δηλώσεις Συμμετοχής

1) Μέσω συμπλήρωσης ηλεκτρονικής φόρμας στην σελίδα sdartas.gr

2)Μέσω χειρόγραφης αίτησης, την οποία θα καταθέσετε στην γραμματεία την ημέρα του αγώνα, εφόσον δεν έχει συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών των 500 ατόμων.

Σε περίπτωση που συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων, είναι δυνατή η συμμετοχή δρομέων- περιπατητών χωρίς χρονομέτρηση και αναμνηστικό μετάλλιο.

Δικαίωμα Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλοι οι άνδρες και γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας

Σε περίπτωση που ο/η δροµέας είναι κάτω των 18 ετών, δεν απαιτείται δήλωση συμμετοχής και πρέπει να συνοδεύεται από τον γονέα/κηδεμόνα.

Θεωρείται απαραίτητο να τονισθεί ότι όλοι οι δρομείς ανεξαρτήτου ηλικίας θα πρέπει πρόσφατα να έχουν εξεταστεί από εξειδικευμένο Ιατρό διότι αγωνίζονται με δική τους αποκλειστικά ευθύνη και ευθύνη των γονέων/κηδεμόνων των ανηλίκων.

Διανοµή Αθλητικού Υλικού: Η διανομή αθλητικού υλικού, θα γίνεται τη Παρασκευή 22/06/2018 από 18:00 έως 21:00 στη Κεντρική πλατεία και Σάββατο 23/06/2018 από 10:00 έως 14:00 και από 18:00 έως 20:30 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο από την διοργανώτρια αρχή.

Η διοργανώτρια αρχή έχει προβλέψει ειδικό χώρο φύλαξης του ιµατισµού των δροµέων για την ημέρα του Αγώνα.

Σταθµοί Τροφοδοσίας – Απορρίµµατα

Στον Αγώνα των 10 χλμ. θα υπάρχουν δυο σταθμοί υποστήριξης, με εμφιαλωμένο νερό καθώς και στον τερματισμό.

Στον αγώνα των 5 χλμ.θα υπάρχει ενδιάμεσα σταθμός υποστήριξης με εμφιαλωμένο νερό.
Όλοι οι δρομείς που συμμετέχουν στον Αγώνα , καθώς και το προσωπικό της διοργανώτριας αρχής, οφείλει να διατηρήσει το φυσικό περιβάλλον καθαρό. Η διοργανώτρια αρχή, θα προβλέπει για όλη τη διαδρομή σημεία αποκομιδής απορριμμάτων και ειδικότερα στους Σταθμούς Υποστήριξης.

Έπαθλα – Απονοµές

Κύπελλα θα απονεμηθούν στους τρεις πρώτους άνδρες και στις τρεις πρώτες γυναίκες νικητές-τριες της γενικής κατάταξης καθώς και στις ηλικιακής κατηγορίες ανδρών γυναικών (πλήν αυτών που έχουν βραβευτεί στη γενική κατηγορία) ως εξής:

15 έως 29
30 έως 39
40 εως 49
50+

Αποτελέσµατα

Τα επίσηµα αποτελέσµατα όλων των δροµέων, που θα συμμετέχουν στον αγώνα, κατόπιν επεξεργασίας από τους υπευθύνους της χρονομέτρησης θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδας.

 

Tags: