2ο Τουρνουά Mini Volley ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ.

Το 2016 ξεκίνησε με το 2ο τουρνουά μίνι βόλεϊ που οργάνωσε ο ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΣ  το οποίο είχε και αυτό μεγάλη επιτυχία για μια ακόμη φορά.

Περίπου 80 παιδιά ηλικίας από 4 έως και 14 χρονών γέμισαν το κλειστό της Λιμνοπούλας και έπαιξαν για περίπου 3 ώρες το αγαπημένο τους άθλημα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που είχε ετοιμάσει ο ΓΑΣ.

Στο τουρνουά συμμετείχε και η ομάδα του ΑΟ ΦΙΛΙΑ ΑΡΤΑΣ ενώ στο τέλος ακολούθησε και μίνι πρωτάθλημα παγκορασίδων με τη συμμετοχή της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Beach volley Ιωαννίνων.

Ο ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΣ εκ μέρους της Διοίκησης θέλει να ευχαριστήσει τους προπονητές των ακαδημιών καθώς και όλους όσους συνεργάστηκαν για την άριστη διεξαγωγή του τουρνουά το οποίο για άλλη μια φορά σχολιάστηκε θετικά.

Η διεξαγωγή παρόμοιων εκδηλώσεων προάγει το άθλημα και δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να περάσουν ευχάριστα μέσα σε ένα χώρο καθαρά αθλητικό. Οι γονείς πρέπει να προτρέπουν τα παιδιά τους να συμμετέχουν σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις δίνοντάς τους την ευκαιρία να περάσουν ξέγνοιαστα και να παίξουν με παιδιά άλλων πόλεων γνωρίζοντας  και άλλες φιλοσοφίες και αντιλήψεις όχι μόνο του αθλήματος .

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα του ΑΟ ΦΙΛΙΑ για την συμμετοχή τους αλλά και για την αξιέπαινη δουλειά όλων όσων συμμετέχουν στο προπονητικό  κομμάτι της ανάπτυξης.

 

Tags:

, , , , , , , , ,