Χαιρετισμός Περιφερειάρχη σε Ημερίδα του ΤΕΙ Ηπείρου/Τμ. Ζωϊκής Παραγωγής

Α. ΚαχριμάνηςΣτην ημερίδα που οργάνωσε το ΤΕΙ Ηπείρου/Τμήμα Ζωικής Παραγωγής σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Άρτας, την Ένωση Μετακινούμενων Κτηνοτρόφων κ.ά., παρέστη και απεύθυνε χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα που δημιουργεί η οικονομική κρίση, τη σημασία που έχει η καινοτομία για την ανάπτυξη της κτηνοτροφικής παραγωγής, ενώ υπογράμμισε την εποικοδομητική συνεργασία Περιφέρειας και ΤΕΙ Ηπείρου για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα και ιδιαίτερα της κτηνοτροφίας.

Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε και στο αίτημα αποκέντρωσης σε Περιφερειακό επίπεδο του νέου προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, καθώς επίσης στην ανάγκη ενοποίησης των Υπηρεσιών του Υπουργείου υπό τη σκέπη των Αιρετών Περιφερειών στο πλαίσιο της Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Στην ημερίδα εκ μέρους της Περιφέρειας, παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών – Επικοινωνιών κ. Γιάννης Κατέρης και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιάννης Χρ. Παπαγιάννης.

 

Tags:

, , , ,

Leave a Reply