Την Τετάρτη ξεκινά ο 3ος ψεκασμός Δακοκτονίας στην Π.Ε. Πρέβεζας

no_logoΤην Τετάρτη 2 Οκτωβρίου ξεκινά ο 3ος ψεκασμός του προγράμματος Δακοκτονίας 2013 στην Π.Ε. Πρέβεζας. Υπενθυμίζουμε ότι φέτος το πρόγραμμα Δακοκτονίας εφαρμόζεται στις παρακάτω Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες: Άνω & Κάτω Ρευματιά, Άνω Ράχη, Αρχάγγελος, Βρυσούλα-Τρίκαστρο, Δεσποτικά, Εκκλησιές, Θέμελο, Καμαρίνα, Κανάλι, Καστροσυκιά, Κρυοπηγή, Λούρος, Μεγαδένδρο, Μιχαλίτσι, Μυρσίνη, Μύτικας, Ν. Σαμψούντα, Ν. Σινώπη, Νικόπολη, Ριζά, Σκιαδάς, Σφηνωτό, Φλάμπουρα, Χειμαδιό και Ωρωπός.

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πρέβεζας εκδόθηκε το παρακάτω Δελτίου Τύπου:

«« Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πρέβεζας ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 2/10/2013 ξεκινά στις περιοχές εφαρμογής η τρίτη εφαρμογή των δολωματικών ψεκασμών των ελαιοδένδρων στα πλαίσια του προγράμματος Δακοκτονίας του 2013. Οι ακριβείς ημέρες ψεκασμού θα εξαρτηθούν από τις καιρικές συνθήκες.

Παρακαλούνται οι ελαιοπαραγωγοί να έχουν ανοικτά τα ελαιοκτήματα καθόλη τη διάρκεια του ψεκασμού για να υπάρχει πρόσβαση των συνεργείων ψεκασμού και να συνεργαστούν με την υπηρεσία μας και τα συνεργεία με οποιοδήποτε τρόπο για την αποτελεσματικότερη εκτέλεση του προγράμματος. »»

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply