Τελευταίες παραστάσεις από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων

Τελευταίες παραστάσεις από την Κεντρική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων:

– Πέμπττη 23/2: ώρα 21.00 παράσταση «Ο Μικρός Έγιολφ» του Ίψεν στο θέατρο «Καμπέρειο».

– Παρασκευή 24/2: ώρα 21.00 παράσταση «Ο Μικρός Έγιολφ» του Ίψεν στο θέατρο «Καμπέρειο»
ώρα 23.00 βραδιά με μουσική Μάνου Χατζηδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Γιάννη Σπανού και Μίμη Πλέσσα γραμμένη για το θέατρο και τον κινηματογράφο στο φουαγιέ του θεάτρου «Καμπέρειο» με την πιανίστρια Ανθή Σταύρου.

– Σάββατο 25/2: ώρα 21.00’ παράσταση «Ο Μικρός Έγιολφ» του Ίψεν στο θέατρο «Καμπέρειο» σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Λούτσα».

– Κυριακή 26/2: ώρα 20.00 τελευταία παράσταση «Ο Μικρός Έγιολφ» του Ίψεν στο θέατρο «Καμπέρειο».

Γενική είσοδος 10 €. Ισχύουν εισιτήρια της Εργατικής Εστίας. Προπώληση εισιτήριων γίνεται στο Πνευματικό Κέντρο και στα γραφεία του Θεάτρου (Παπάζογλου & Αραβαντινού γωνία) Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 8 π.μ. έως 3 μ.μ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 26510.25670 καθημερινές, πρωινές ώρες. Το ταμείο του θεάτρου λειτουργεί μία ώρα πριν την έναρξη των παραστάσεων.

Συντελεστές της παράστασης είναι:
– Μετάφραση: Μαριαλένα Μαμαρέλη,
– Δραματουργική επεξεργασία: Νίκος Φλέσσας,
– Σκηνοθεσία: Νίκος Καμόντος,
– Σκηνικά – κοστούμια: Λίνα Μότσιου,
– Μουσική: Νίκος Βελιώτης,
– Σχεδιασμός φωτισμού: Λίνος Μεϊτάνης,
– Βοηθός σκηνοθέτη: Αθηνά Τσικνιά.

Ο θίασος στελεχώνεται από τους ηθοποιούς (αλφαβητικά): Ξανθή Γεωργίου, Στάθη Κόκκορη, Ρηνιώ Κυριαζή, Μιχάλη Μπίζιο και Άρη Τσαμπαλίκα. Παίζουν επίσης οι μικροί Νίκος Σκοπούλης και Μάξιμος Τζοβάρας.

Υποστηρικτές της θεατρικής παραγωγής «Ο Μικρός Έγιολφ» είναι η Νορβηγική πρεσβεία και το Νορβηγικό Ινστιτούτο Αθηνών, η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, το συγκρότημα «Φρόντζου Πολιτεία», τα Ξενοδοχεία Ολυμπίκ και Hotel Du Lac, το Κτήμα Γκλίναβος, το Κατάστημα Attrativo, η Conferre Ltd – Συνεδριακή ΕΠΕ, η Inner Wheel Ιωαννίνων, το Λύκειο Ελληνίδων Ιωαννίνων, το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Ιωαννίνων, ο Δικηγορικός Σύλλογος Ιωαννίνων, ο Ιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων, το Pamvotis Travel και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Λούτσα». Χορηγοί επικοινωνίας: Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων, Ραδιοφωνικός Σταθμός Ιωαννίνων.

Μουσική μετά την παράσταση την Παρασκευή:

Νοσταλγικές βραδιές με μουσικές του Μάνου Χατζηδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη, του Γιάννη Σπανού και του Μίμη Πλέσσα γραμμένες για το Θέατρο και τον Κινηματογράφο, προσφέρει το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων στο φουαγιέ του θεάτρου «Καμπέρειο» την Παρασκευή βράδυ, μετά το τέλος της παράστασης. Τα έργα ερμηνεύει η πιανίστρια Ανθή Σταύρου.

 

Tags:

, , , , , , , , , ,

Leave a Reply