“Ταμιευτήριο Αγάπης” για τα παιδιά από το Τ.Τ.

Τη δική του ξεχωριστή… κατάθεση για παιδιά που σκορπίζουν απλόχερα χαμόγελα και αγάπη, αλλά χρειάζονται την στήριξη όλων, κάνει και εφέτος το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο το διήμερο 18-19 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για το δικό του ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό bazaar, διοργανώνοντας για ακόμη μία χρονιά το «Ταμιευτήριο Αγάπης» για τη στήριξη των παιδιών. Στο κεντρικό κτίριο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, επί της οδού Πεσμαζόγλου 2-6, θα φιλοξενηθούν τα περίπτερα 12 ΜΚΟ και φιλανθρωπικών σωματείων.

Οι πάγκοι τους γεμάτοι με δώρα, χριστουγεννιάτικα στολίδια και γλυκίσματα, θα είναι ανοιχτοί για το κοινό τις δύο αυτές ημέρες από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα και κάνοντας αυτή την ξεχωριστή… κατάθεση αγάπης στον κουμπαρά του «Ταμιευτηρίου Αγάπης», τα έσοδα αυτά θα συμβάλουν σημαντικά στη στήριξη των ιδρυμάτων.

Στο bazaar συμμετέχουν οι οργανισμοί Φλόγα, ΕΛΕΠΑΠ, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, Χαμόγελο του Παιδιού, Make a Wish Ελλάδος, Unicef, Πίστη, ΕΨΥΠΕ, Χατζηκυριάκειο, Ορίζοντας, Κιβωτός του Κόσμου, ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες.

 

Tags:

, , , ,

Leave a Reply