Σύσκεψη για την επιχειρηματική αποστολή στη Σμύρνη

Το μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή στην επιχειρηματική αποστολή που θα πραγματοποιηθεί στη Σμύρνη, καταγράφηκε κατά τη διάρκεια σύσκεψης που διοργάνωσε η Επιτροπή Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας του Δήμου Ιωαννιτών. Στη σύσκεψη μετείχαν οι Διοικήσεις των Επιμελητηρίων Ιωαννίνων και Άρτας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, εκπρόσωποι των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο, επιχειρηματίες της περιοχής και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Οι συνεργάτες της ΔΕΘ, που διοργανώνει την αποστολή, Μιχάλης Τριανταφυλλίδης και Πάνος Θεοδωρίδης, ενημέρωσαν κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, για τους στόχους αλλά και τις δυνατότητες επιχειρηματικής συνεργασίας που ανοίγονται με την περιοχή της Σμύρνης.

Διευκρινίζεται δε ότι η επιχειρηματική αποστολή δεν έχει καμία σχέση με την Έκθεση που πραγματοποιείται στη Σμύρνη. Αυτό άλλωστε ήταν απολύτως σαφές και ξεκάθαρο από όλες τις ανακοινώσεις του Δήμου Ιωαννιτών κι είναι απορίας άξιον γιατί επιχειρήθηκε τέτοια σύγχυση. Τα στελέχη της ΔΕΘ μετέφεραν στη σύσκεψη το τεράστιο ενδιαφέρον που έχουν καταγράψει τόσο από τα Επιμελητήρια της Σμύρνης όσο και από την Τοπική Αυτοδιοίκηση για συνεργασία με την Ελλάδα σε τομείς όπως είναι ο τουρισμός, η επιχειρηματικότητα, οι επενδύσεις και ο πολιτισμός.

Στη διάρκεια της σύσκεψης καταγράφηκε μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή από φορείς και επιχειρηματίες της Ηπείρου. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας του Δήμου Ιωαννιτών Νίκος Γκόλας επεσήμανε εξάλλου τη σημασία που μπορεί να αποκτήσει η αποστολή αυτή αν λάβει πανηπειρωτικά χαρακτηριστικά.

«Θεωρούμε ότι είναι μία από τις πιο σημαντικές επιχειρηματικές αποστολές. Είναι η πρώτη που διοργανώνεται στην περιοχή της Σμύρνης και εκτιμούμε ότι ανοίγει σημαντικούς δρόμους. Στόχος μας είναι να έχουμε μία οργανωμένη παρουσία με συμμετοχή από όλη την Ήπειρο. Η εξωστρέφεια, ειδικά σε τέτοιες εποχές, είναι ένας κρίσιμος κρίκος που μπορεί να αποδώσει σημαντικά αποτελέσματα και να βοηθήσει την περιοχή μας. Εκ μέρους του Δήμου Ιωαννιτών θα καταβάλλουμε τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια για την οργάνωση και την επιτυχία της αποστολής», τόνισε ο κ. Γκόλας.

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply