Σύνδεσμος Ελληνοσερβικής Φιλίας Ιωαννίνων: Εκλογή Δ.Σ.

Στην εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου προχώρησε η γενική συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνοσερβικής Φιλίας Νομού Ιωαννίνων το απόγευμα της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου.

Στη συνέλευση η οποία ήταν η δεύτερη, λόγο μη απαρτίας των μελών την περασμένη Κυριακή το πρωί, και ως εκ τούτου πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το καταστατικό, το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο δια του προέδρου του Δημήτρη Παπασπύρου έκανε απολογισμό των πεπραγμένων της θητείας του αναφέροντας μια σειρά δράσεων και παρεμβάσεων που έγιναν το διάστημα αυτό όπως εκθέσεις, διευκολύνσεις πολιτιστικών συλλόγων του νομού που ήθελαν να επισκεφτούν τη Σερβία, εκδρομές στις οποίες μετείχαν μέλη και φίλοι του Συνδέσμου κλπ.

Καταλήγοντας υπογράμμισε μεταξύ άλλων, την ανάγκη να πλαισιωθεί ο Σύνδεσμος με νέα μέλη, ενώ ευχήθηκε στο διοικητικό συμβούλιο που θα εκλεγεί να παρουσιάσει ακόμη μεγαλύτερη παρεμβατική, πολιτιστική και κοινωνική δράση, υποστηρίζοντας ότι ο ρόλος του Συνδέσμου στην συγκυρία που διέρχεται η χώρα πρέπει να είναι περισσότερο αποφασιστικός και ουσιαστικός.

Στην συνέχεια εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός έτσι όπως παρουσιάστηκε από την ταμία του απερχόμενου συμβουλίου, Σταματία Μητσάκη.

Ακολούθησε η εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου το οποίο απαρτίζεται από τους εξής:
– Ευαγγελή Πορφύρη
– Σνέζανα Radakovic
– Goran Martic
– Παντελής Τάτσης
– Σπύρος Θεμελής
– Σταματία Μητσάκη
– Δημήτρης Παπασπύρου

Για την Ελεγκτική Επιτροπή εκλέχτηκαν:
– Αφροδίτη Χατζή
– Ηρακλής Χασιώτης
– Χρήστος Καρακώστας.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα συγκροτηθεί σε σώμα εντός της εβδομάδας.

 

Tags:

, , , ,

Leave a Reply