Σύλλογος Ε.Ε.Π. Τμήματος Ε.Ξ.Γ.Δ.Ε.: Ανακοίνωση

Ο Σύλλογος Έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού του Τμήματος Εφαρμογών των Ξένων Γλωσσών στη Διοίκηση και το Εμπόριο του ΤΕΙ Ηπείρου / Παράρτημα Ηγουμενίτσας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«« Προς τον Βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Χ. Κατσούρα και Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Γ. Κάτσινο

Εμείς οι Έκτακτοι Εκπαιδευτικοί του Τμήματος Εφαρμογών Ξένων Γλωσσών στη Διοίκηση και στο Εμπόριο, προ ημερών σας κοινοποιήσαμε την επιστολή καταγγελίας μας προς τον Πρωθυπουργό στο οποίο περιγράφονται οι άδικες αποφάσεις της Διοίκησης του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου έναντι του Έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού του ΤΕΙ Ηγουμενίτσας (μονομερής μη καταβολή των δεδουλευμένων μας, κλπ) και σας είχαμε ενημερώσει για τις πιθανές συνέπειες τέτοιων ενεργειών στην ίδια την επιβίωση των τμημάτων στην Ηγουμενίτσα. Ζητήσαμε τη συνδρομή σας στην αποκατάσταση της αδικίας. Δε λάβαμε καμία απάντηση. Νιώσαμε εντελώς αγνοημένοι, παρόλο που εμείς παλεύαμε όχι μόνο για τους εαυτούς μας αλλά και για τους ψηφοφόρους σας και συνδημότες μας/σας. Επαναπροωθούμε την επιστολή μας και σας καλούμε για μια ακόμα φορά να μας υποστηρίξετε, διότι ο αγώνας είναι κοινός και ο αντίπαλος επίσης κοινός.

Βεβαίως το προλαμβάνειν κάλλιον του θεραπεύειν εστί , αλλά υπάρχει ακόμα ευκαιρία, πριν βρεθούμε όλοι προ τετελεσμένων γεγονότων.

Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες, Αγαπητοί συμπολίτες της Ηγουμενίτσας, Κύριε Δήμαρχε, Κύριε Βουλευτή,

στις 22 Ioυνίου 2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Βιβλιοθήκης του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, στους Κωστακιούς Άρτας κρίνεται το μέλλον του Παραρτήματος Ηγουμενίτσας και το μέλλον όλων μας, και μάλιστα χωρίς την συμμετοχή του Έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού του ΤΕΙ, χωρίς δηλαδή τη συμμετοχή του 80% των εκπαιδευτικών στους οποίους το ΤΕΙ οφείλει την μέχρι τώρα επιβίωση του.
Μετά το πρώτο κτύπημα με τη ΜΟΝΟΜΕΡΗ και ΑΔΙΚΗ μη πληρωμή των Έκτακτων Εκπαιδευτικών του Παραρτήματος Ηγουμενίτσας ακολουθεί και δεύτερο οριστικό και θανάσιμο πλήγμα με το κλείσιμο του παραρτήματος του ΤΕΙ. »»

 

Tags:

, , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply