Συνεχίζεται η περιοδεία για “Μανδραγόρα”

Περισσότεροι από 4.300 παρακολούθησαν και χειροκρότησαν τις 15 πρώτες παραστάσεις που έδωσε τον Ιούλιο το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων με την κωμωδία του Νικολό Μακιαβέλλι «Ο Μανδραγόρας». Η περιοδεία του έργου συνεχίζεται για πέμπτη εβδομάδα στην Ήπειρο με παραστάσεις που οργανώνονται από τους κατά τόπους Δήμους με την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ηπείρου.

Την τρέχουσα λοιπόν εβδομάδα το ΔΗΠΕΘΙ θα επισκεφθεί τον Αμμότοπο (Τρίτη 7/8, οργάνωση Δήμος Αρταίων), το Δελβινάκι (Τετάρτη 8/8, οργάνωση Δήμος Πωγωνίου), το Πολύδωρο (Πέμπτη 9/8) και το Δελβινακόπουλο (Παρασκευή 10/8) με οργάνωση του Δήμου Ζίτσας, καθώς και το Ματσούκι (Σάββατο 11/8) και το Πετροβούνι (Κυριακή 12/8) με οργάνωση του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων. Όλες οι παραστάσεις αρχίζουν στις 9.30’ μ.μ. και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Μέγας χορηγός: ΠΕΔ Ηπείρου. Χορηγοί επικοινωνίας: Δημοτικό Ραδιόφωνο, ΕΡΑ ραδιοφωνικός σταθμός Ιωαννίνων. Υποστηρικτές: Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, Ξενοδοχεία «Olympic» και «Epirus Pallas», Τράπεζα «Eurobank», εταιρείες «Κτήμα Γκλίναβος», «Ζαγόρι», «Βίκος», «Vodafon – Πρόκος».

Συντελεστές της θεατρικής παραγωγής είναι:
– Σκηνοθεσία: Παντελής Παπαδόπουλος,
– Σκηνικά – κοστούμια: Κωνσταντίνος Ζαμάνης,
– Μουσική: Περικλής Μπουλουκτσής,
– Φωτισμοί: Παντελής Παπαδόπουλος, Βαγγέλης Νέτης.
– Διανομή (με σειρά εμφάνισης): Πρόλογος: Στάθης Κόκκορης, Καλλίμαχος: Άρης Τσαμπαλίκας, Σύρος: Αθηνά Τσικνιά, Σιορ Νικίας: Γιώργος Γκίκας, Λιγούριος: Στάθης Κόκκορης, Σωστράτη: Αθηνά Τσικνιά, Αδελφός Τιμόθεος: Μιχάλης Μπίζιος, Γυναίκα: Αθηνά Τσικνιά, Λουκρητία: Ξανθή Γεωργίου.

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply