Π.Ε. Πρέβεζας: Στις 17 Ιουνίου ο επαναληπτικός διαγωνισμός για την ανάρτηση παγίδων δακοκτονίας

no_logoΣτις 17 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός διαγωνισμός για την υλοποίηση του έργου: «Παροχή υπηρεσιών για τον έλεγχο των δακοπληθυσμών με τη μέθοδο της παγιδοθεσίας με παγίδες τύπου Mcphail στους ελαιώνες, στα πλαίσια του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2013 στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας».

Ο πρώτος διαγωνισμός που είχε γίνει στις 21 Μαΐου κηρύχτηκε άγονος. Το έργο είναι προϋπολογισμού 24.596,43 € (με Φ.Π.Α.) και αφορά την ανάρτηση περίπου 700 παγίδων στην Π.Ε. Πρέβεζας και την παρακολούθηση των δακοπληθυσμών, για την εφαρμογή του προγράμματος δακοκτονίας 2013.

Ολόκληρη τη διακήρυξη μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Επισημαίνουμε ότι το πλήρες κείμενο της ως άνω διακήρυξης είναι διαθέσιμο και στο διαδίκτυο στο πρόγραμμα «Διαύγεια»(ΑΔΑ:ΒΕΧΩ7Λ9-ΥΛΟ) καθώς και στην ιστοσελίδα της Π.Ε. Πρέβεζας www.preveza.gr.

Επιπλέον οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να ζητήσουν την ως άνω διακήρυξη, συμπληρωματικές πληροφορίες ή σχετικά έγγραφα για τον διαγωνισμό, από τη Δ/νση Διοικητικού – Οικονομικού της Π.Ε. Πρέβεζας (Σπηλιάδου 8 -2ος Όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας: 26823.60291).

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply