Πρόσκληση ΠΕΔ Ηπείρου

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου, η ΙΒ’ Ε.Π.Κ.Α. και το Σωματείο “ΔΙΑΖΩΜΑ” σας προσκαλούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 7 μ.μ. στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων για την παρουσίαση του τόμου “ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΘΕΑΤΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ”.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:
– Χαιρετισμός του προέδρου της Π.Ε.Δ. ΗΠΕΙΡΟΥ, κ. Ιωάννη Παπαλέξη.
– Χαιρετισμός του προέδρου του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ, κ. Σταύρου Μπένου.
– Ομιλία – παρουσίαση της έκδοσης από τον προϊστάμενο της ΙΒ’ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, κ. Κωνσταντίνο Σουέρεφ.
– Παρέμβαση από το συγγραφέα και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ κ. Χρήστο Λάζο.

Για την έκδοση των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου, η οποία αποτελεί προϊόν της συνεργασίας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ηπείρου και του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ συνέβαλαν με κείμενά τους εθελοντικά οι κ.κ.: Κωνσταντίνος Ζάχος, δρ Αρχαιολόγος, Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής Νικόπολης, Νικόλαος Κατσικούδης, Αρχαιολόγος, Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Κασσιανή Λάζαρη, Αρχαιολόγος, ΛΒ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, Χριστίνα Μερκούρη, Αρχαιολόγος, Προϊσταμένη της ΛΓ’ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, Ιουλία Κατσαδήμα, δρ Αρχαιολόγος, ΙΒ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, Γεωργία Πλιάκου, δρ Αρχαιολόγος, ΙΒ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, Καλλιόπη Πρέκα-Αλεξανδρή, δρ Αρχαιολόγος, Επίτιμη Διευθύντρια ΥΠΠΟΤ, Γεώργιος Ρήγινος, Αρχαιολόγος, ΛΓ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, Γεώργιος Σμύρης, Αρχιτέκτων, Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Την επιστημονική επιμέλεια της έκδοσης είχε ο κ. Κωνσταντίνος Σουέρεφ, δρ. Αρχαιολόγος, την επιμέλεια της έκδοσης είχε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ, κ. Χρήστος Λάζος και στην τεχνική υποστήριξη ήσαν οι κ.κ. Γεωργία Βασιλείου και Παναγιώτης Τσιγκούλης.

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply