Πορεία Ορειβατικού Συλλόγου Ιωαννίνων

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου ο Ορειβατικός Σύλλογος Ιωαννίνων θα πραγματοποιήσει ανάβαση στο Μαυροβούνι. Θα πραγματοποιηθούν συνολικά τρεις πορείες με αφετηρία και τερματισμό τη λίμνη Πηγών Αωού. Η πρώτη είναι διάρκειας 4 ωρών, κατηγορία Α’, θα φτάσει μέχρι το καταφύγιο Μαυροβουνίου. Στην πορεία μπορούν να συμμετέχουν και αρχάριοι με τον απαραίτητο εξοπλισμό (γκέτες).

Η δεύτερη πορεία είναι διάρκειας 5 ωρών, κατηγορία Β’, θα φτάσει μέχρι το οροπέδιο Μαυροβουνίου. Στην πορεία μπορούν να συμμετέχουν μόνο και αρχάριοι με καλή φυσική κατάσταση και τον απαραίτητο εξοπλισμό (γκέτες).

Η τρίτη πορεία είναι διάρκειας 7 ωρών, κατηγορίας Γ’, θα φτάσει μέχρι την κορυφή Φλέγγα (2157μ). Στην πορεία μπορούν να συμμετέχουν μόνο έμπειροι ορειβάτες με τον απαραίτητο εξοπλισμό (γκέτες).

Ώρα αναχώρησης: 7:30 π.μ. από την Περιφέρεια Ηπείρου. Αρχηγός πρώτης πορείας είναι ο Κώστας Ζούμπας, αρχηγός δεύτερης πορείας η Γαρυφαλιά Μπέλλου και αρχηγός τρίτης πορείας ο Γιάννης Χρήστου.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Ορειβατικού Συλλόγου, οδός 28ης Οκτωβρίου 17Α (εντός στοάς) και στο τηλέφωνο 26510.22138.

 

Tags:

, , , , , , ,

Leave a Reply