Πορεία Ορειβατικού Συλλόγου Ιωαννίνων

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου ο Ορειβατικός Σύλλογος Ιωαννίνων θα πραγματοποιήσει ανάβαση στον Τόμαρο (Ολύτσικα). Θα πραγματοποιηθούν συνολικά τέσσερις πορείες. Η πρώτη πορεία έχει διάρκεια 5 ωρών, κατηγορία Α’, θα ξεκινήσει από το χωριό Κοπάνη και θα καταλήξει στο χωριό Μελιγγοί. Στην πορεία μπορούν να συμμετέχουν και αρχάριοι.

Η δεύτερη πορεία έχει διάρκεια 6 ώρες, κατηγορία Α’, θα ξεκινήσει από το χωριό Δωδώνη, θα ανεβεί στο ύψωμα «Λάχανο» (1.300 μ.) και θα καταλήξει στο χωριό Μαντείο. Στην πορεία μπορούν να συμμετέχουν και αρχάριοι.

Η τρίτη πορεία έχει διάρκεια 7 ώρες, κατηγορία Β’, θα ξεκινήσει από το χωριό Μελιγγοί, θα ανεβεί στην μικρή Ολύτσικα (1.816 μ.) και θα καταλήξει στο χωριό Δωδώνη. Στην πορεία μπορούν να συμμετέχουν και αρχάριοι με καλή φυσική κατάσταση και τον ανάλογο εξοπλισμό.

Η τέταρτη πορεία έχει διάρκεια 9 ώρες, κατηγορία Δ’, θα ξεκινήσει από το χωριό Μελιγγοί, θα ανεβεί στην μεγάλη Ολύτσικα (1.971 μ.) και θα καταλήξει πάλι στο χωριό Μελιγγοί. Στην πορεία μπορούν να συμμετέχουν μόνο έμπειροι ορειβάτες με τον ανάλογο εξοπλισμό.

Ώρα αναχώρησης: 7:30 π.μ. μπροστά από την Περιφέρεια Ηπείρου.

Αρχηγός πρώτης πορείας: Αλίκη Κονιτσιώτη. Αρχηγός δεύτερης πορείας: Γεωργία Σκοπούλη. Αρχηγός τρίτης πορείας: Δημήτρης Μωραΐτης. Αρχηγός τέταρτης πορείας: Στέφανος Σκοπούλης.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Ορειβατικού Συλλόγου, οδός 28ης Οκτωβρίου 17Α (εντός στοάς) και στο τηλέφωνο 26510.22138.

 

Tags:

, , , , , , ,

Leave a Reply