Πορεία Ορειβατικού Συλλόγου Ιωαννίνων

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Ιωαννίνων θα πραγματοποιήσει το διήμερο, 10 και 11 Δεκεμβρίου, δύο συνολικά αναβάσεις στην Τύμφη με αφετηρία το Μ. Πάπιγκο. Η πρώτη ανάβαση θα πραγματοποιηθεί το διήμερο, 10 και 11 Δεκεμβρίου, με προορισμό την Αστράκα και με διανυκτέρευση στο καταφύγιο. Η πορεία είναι συνολικής διάρκειας 11 ωρών, κατηγορίας Δ’, και μπορούν να συμμετέχουν μόνο έμπειροι ορειβάτες με τον ανάλογο εξοπλισμό.

Η δεύτερη ανάβαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου, με προορισμό τη Δρακόλιμνη και είναι συνολικής διάρκειας 9 ωρών, κατηγορία Γ’. Στα πλαίσια αυτής της ανάβασης θα πραγματοποιηθούν και αναβάσεις Α’ και Β’ κατηγορίας, διάρκειας 5 και 7 ωρών αντίστοιχα, με προορισμό το καταφύγιο και τις ξερόλιμνες. Στην ανάβαση μπορούν να συμμετέχουν και αρχάριοι ορειβάτες με καλή όμως φυσική κατάσταση και τον ανάλογο εξοπλισμό.

– Ημέρα και ώρα αναχώρησης του διημέρου: 8.00 το πρωί του Σαββάτου μπροστά από το κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου.
– Ημέρα και ώρα αναχώρησης της δεύτερης ανάβασης: 7.00 το πρωί της Κυριακής μπροστά από το κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου.

– Αρχηγοί ανάβασης διημέρου: Αντώνης Βρόικος, Αποστόλης Δεμερτζής.
– Αρχηγοί ανάβασης Κυριακής: Τάσος Χόινας, Δημήτρης Κατσάνος.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συλλόγου, οδός 28ης Οκτωβρίου 17Α (εντός στοάς) και στο τηλέφωνο 26510.22138.

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply