Ο Ποδηλάτης του Κόσμου στην Αταλάντη

Το ταξίδι του ποδηλάτη του κόσμου στα Καμένα Βούρλα ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στο δημοτικό σχολείο της πόλης. Η παραμονή του παίρνει μια μικρή παράταση καθώς αυτή την φορά μέχρι τον επόμενο σταθμό του, την Αταλάντη θα έχει συντροφιά εκτός από το υβριδικό του ποδήλατο και τους φίλους ποδηλάτες από τα Καμένα Βούρλα.

Τον Γρηγόρη θα περιμένουν στην είσοδο ο δήμαρχος, αλλά και πολίτες της Αταλάντης προκειμένου να τον υποδεχτούν και να τον συνοδεύσουν στο εσωτερικό της. Το πρόγραμμα για τη διαμονή και την φιλοξενία του επιμελήθηκαν με μεγάλη χαρά οι άνθρωποι της Αταλάντης που θα τον φιλοξενήσουν διοργανώνοντας μια ανοιχτή συγκέντρωση προκειμένου να τον καλωσορίσουν επίσημα στην πόλη τους.

Όλοι οι φορείς και εκπρόσωποι συλλόγων όπως και απλοί πολίτες θα παρευρεθούν στο δημαρχείο προκειμένου να γνωρίσουν τον ποδηλάτη μας και πρεσβευτή του European Youth Capital 2014 και να ενημερωθούν για το μακρόχρονο ταξίδι, αλλά και τους σκοπούς της δράσης. Εν συνεχεία μετά την εκδήλωση, προς το βράδυ ο ποδηλάτης, αλλά και όσοι παρευρέθησαν στην εκδήλωση θα γευτούν νοστιμιές της πόλης.

Στη συνέχεια ο Γρηγόρης θα επισκεφτεί το δημοτικό σχολείο, όπου θα συνομιλήσει με τους μικρούς μαθητές, αλλά και τους νέους που ζουν και δραστηριοποιούνται στην πόλη.

 

Tags:

, , , , , , , ,

Leave a Reply