Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Ιωαννίνων: Ανακοίνωση

Η Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Ιωαννίνων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«« Τέλος εποχής για το «ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ Α.Ε.» και για τους «Τζάμπα μάγκες»:

Συμπολίτισσες & συμπολίτες,

Αναμφισβήτητα, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Βουλή των Ελλήνων για το περιβόητο “Μνημόνιο 2”, που έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή, σήμανε το τέλος εποχής για τo “ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ.-Ν.Δ. Α.Ε.”, ο οποίος κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος.

Στην πιο κρίσιμη στιγμή της μεταπολιτευτικής Ελλάδος τα, κατ’ εφημισμόν, δύο “μεγάλα” κόμματα, ταυτίστηκαν απόλυτα, ψηφίζοντας ΝΑΙ στα αντιλαϊκά μέτρα που μας επιβλήθηκαν απ’ έξω. Τα δύο κόμματα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, τα οποία συμπορεύθηκαν όλα αυτά τα χρόνια στις πολιτικές της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος και της αναξιοκρατίας, απέδειξαν περίτρανα, ακόμα μια φορά, την ευστάθεια του ισχυρισμού “ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ”, που τους προσάπτονταν.

Οι πέντε Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ του Νομού Ιωαννίνων ψήφισαν την νέα σύμβαση, η οποία θα δεσμεύσει την χώρα μας για τα επόμενα τουλάχιστον σαράντα χρόνια, βροντοφωνάζοντας “NAI ΣΕ ΟΛΑ”, διεκδικώντας και κερδίζοντας τελικώς τον τίτλο “τζάμπα μάγκες” και, συνάμα, αποδεικνύοντας αφενός ότι δεν διαφέρουν διόλου μεταξύ τους και αφετέρου ότι οι συμπολίτες μας δεν έχουν τίποτα πια να περιμένουν από την πολιτική τους.

Η προχθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή και κυρίως το αποτέλεσμά της, που δεν είναι άλλο από τον κατακερματισμό, τη διάλυση και την εξαφάνιση του δίπολου της εξουσίας, κατέδειξαν, για πολλοστή φορά, το πόσο δίκιο είχε ο πρόεδρος μας κ. Γ. Καρατζαφέρης, στην απόφασή του ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός να πει “ΟΧΙ” στη νέα δανειακή σύμβαση.

Ο πρόεδρός μας στήριξε μία κυβέρνηση για να σώσει την Ελλάδα με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια, όχι με τυφλή υποτέλεια και με καθημερινές υποχωρήσεις σε παράλογες απαιτήσεις και εκβιασμούς. Στους τρεις αυτούς μήνες, αναφέρει ο πρόεδρός μας, ξεπεράστηκαν όλα τα παραδεκτά και λογικά όρια. Μας ζητήθηκαν υπερβολικά μέτρα, σε μηδενικό χρόνο, με ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ διάσταση. Μας δίδεται “βοήθεια” η οποία αυτοαναιρείται δόλια με τους όρους που αυτή μας προσφέρεται.

Είμαστε ένα κόμμα των απλών ανθρώπων, του μόχθου και της προσπάθειας. Χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς συνδέσεις με συμφέροντα (εντός και εκτός Ελλάδος). Είμαστε μία ασπίδα προστασίας της αξιοπρέπειας και των αξιών αυτής της χώρας. Συνεπώς, ο πρόεδρός μας οδηγήθηκε στην απόφαση ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός να πει το μεγάλο “ΟΧΙ”.

Τέλος, όσον αφορά σε τοπικό επίπεδο, ως Νομαρχιακή Επιτροπή ΛΑ.Ο.Σ. Ιωαννίνων θα συνεχίσουμε, αδιάκοπα, να ενσκήπτουμε στα προβλήματα του Νομού μας και γενικότερα της Ηπείρου, προβάλλοντάς τα μέσα από κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις βουλευτών του κόμματός μας, όπως, άλλωστε, κάναμε μέχρι σήμερα, πράγμα που μας έφερε στην πρώτη θέση απ’ όλα τα κόμματα της Βουλής, σχετικά με τον αριθμό Ερωτήσεων Κοινοβουλευτικού Ελέγχου σχετικών με θέματα της Ηπείρου.

Για την Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Ιωαννίνων:
Ο Πρόεδρος: Γιάννης Παπαγιάννης,
Τηλ.: 6958.540620 »»

 

Tags:

, , , , , , , , , ,

Leave a Reply