Νίκη γυναικείας ομάδας βόλεϊ ΑΓΣΙ

ΑΓΣ ΙωαννίνωνΆλλη μια νίκη για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΓΣΙ η οποία επικράτησε στην Πρέβεζα του Φιλαθλητικού με 3 – 1 σετ:

Τα κορίτσια βρίσκονται κοντά στο στόχο της ανόδου στην Α2 Εθνική και όλα θα κριθούν σε μία εβδομάδα στο παιχνίδι που θα κλείσει την αυλαία της τελικής φάσης του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΕ με την ομάδα μας να χρειάζεται ένα βαθμό για να πάρει το εισιτήριο της ανόδου. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΑΓΣΙ ήταν καλύτερος του Φιλαθλητικού.

Το πρώτο σετ ξεκίνησε με αρκετά λάθη για τον ΑΓΣΙ αποτέλεσμα των οποίων ήταν το προβάδισμα με 4 πόντους για την ομάδα της Πρέβεζας. Στη συνέχεια διόρθωσε την αγωνιστική του συμπεριφορά και γρήγορα μείωσε σε 9-8 με προσπάθεια της Χρυσάνθης Μαγκλάρα η οποία στο κατέβασμα έπεσε σε πόδι αντιπάλου που είχε μπει στο γήπεδο μας με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της και την αποχώρησή της από το γήπεδο για να της προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η ομάδα μας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και κατόρθωσε τελικά να πάρει το σετ με 25-21 με τη βοήθεια και της Χρυσάνθης Μαγκλάρας η οποία κατόρθωσε να μπει και πάλι στο γήπεδο.

Στο δεύτερο σετ η εικόνα της ομάδας μας βελτιώθηκε με αποτέλεσμα την άνετη επικράτηση με 25-17.

Στο τρίτο σετ η ομάδα μας ξεκίνησε με σχεδόν διαφορετική εξάδα και ενώ όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά, όταν το σκορ έγινε 21-14 υπέρ μας, συνεχόμενα λάθη έβαλαν στο παιχνίδι την ομάδα της Πρέβεζας η οποία κατόρθωσε να ισοφαρίσει το παιχνίδι και μάλιστα να πάρει το σετ με 29-27 παρά τις αλλαγές του προπονητή της ομάδας μας Βασίλη Θεοδωράκη.

Στο τέταρτο σετ η ομάδα μας μπήκε αποφασιστικά δεν έδωσε δικαιώματα και κατόρθωσε να πάρει το σετ σχετικά εύκολα με 25-16.

Αξιοσημείωτο του παιχνιδιού ήταν η χρησιμοποίηση της 10χρονης Ναταλίας θεοδωράκη η οποία προέρχεται από τις ακαδημίες μας και η οποία αποτελεί τη μικρότερη παρουσία σε γυναικεία μας ομάδα κατορθώνοντας μάλιστα να περάσει όλα τα σέρβις τα οποία της δόθηκε η ευκαιρία να εκτελέσει.

Φ.Γ.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ – Α.Γ.Σ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: 1-3(21-25, 17-25, 29-27, 16-25)

ΑΓΣΙ(Θεοδωράκης): Γιώτη(λ), Λουτζίδου, Μητσοπούλου, Στεφάνου Στ., Καρρά, Βλότσου, Παππά-Ζώη, Τσιλιού(λ), Θεοδωράκη, Μαγκλάρα Γ., Μαγκλάρα Χρ., Λάγκα

Φ.Γ.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Κοσμίδου, Μαλέσκου, Ρίκα(λ), Ντάκουλα, Παπαδοπούλου Μ., Παναγιωτίδου Ε., Πανούση(λ), Γιάγια, Παναγιωτίδου Α., Παπαδοπούλου Β., θεοχάρη.

 

Tags:

, , , ,

Leave a Reply