Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Φιλανθρωπική πρωτοβουλία του Κομιτάτου

Γέμισε την «Πρόνοια» με υλικό για τους άπορους, το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας…

Συγκινητική συμμετοχή του κόσμου στη φιλανθρωπική πρωτοβουλία του Κομιτάτου. Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, πραγματοποίησε φιλανθρωπική πρωτοβουλία για να στηρίξει τις άπορες οικογένειες και τους άπορους ανθρώπους της περιοχής μας. Ο κόσμος της περιοχής μας άλλοι από το περίσσευμά τους, άλλοι από το υστέρημά τους, ανταποκρίθηκε με συγκινητικό τρόπο και το Κομιτάτο γέμισε την αποθήκη του τμήματος κοινωνικής πολιτικής, του τμήματος πρόνοιας του δήμου Πρέβεζας, με ρούχα, τρόφιμα (ξηρά τροφή) και παιχνίδια που θα μοιραστούν στους συνανθρώπους μας, που τα έχουν ανάγκη.

Πολύς κόσμος που πρόσφερε υλικό γράφτηκε σε έναν κατάλογο (για χρήση μόνο του συλλόγου του Κομιτάτου) με επιμονή ζητούσε να μην αναφερθεί το όνομά του, γεγονός που δίνει σαφέστατα μεγάλη αξία στις πράξεις εθελοντισμού και στήριξης των άπορων της Πρέβεζας.

Οφείλουμε ωστόσο να αναφέρουμε συλλόγους όπως η ΑΕΚ Αρχαγγέλου αλλά και ελεύθερους Επαγγελματίες όπως το κατάστημα γυναικείων ρούχων PARANOIA της Αγαθής Καρτεζίνη, το κατάστημα εσωρούχων και αναμνηστικών δώρων του κ. Φώτη Ζέρβα, την εταιρεία ΜΠΗΤΑΣ Α.Ε. FOOD SERVICE, η πιτσαρία VENECIA του κ. Μπέλλη κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κατάστημα του κ. Ζέρβα, συνεχίζει να προμηθεύει εσώρουχα, στον κόσμο που έχει βιβλιάριο απορίας. Συγκινητική παρουσία της κ. Μαυρομμάτη Σαφέτ, που μπαίνοντας ρώτησε: «Εδώ είναι το Κομιτάτο;», όπως συγκινητική ήταν η παρουσία της οικογένειας με τον Γιάννη Τζίμα, την Μαίρη Παλιούρα και το αγγελούδι τους!

Ο Gianluca Ματσίρας, η Μαριέττα Γκούμα, η Λογοθεραπεύτρια Αργυρώ Ιωάννου, ο Άκης και η Ξανθούλα Κατσή, η Σοφία, η Βιλελμίνη, ο Σπύρος Παπαδιώτης, ο Στέλιος Παπαδίας, ο Γιαννίκος Μήτσης, ο Γιάννης Μαξούρης και πάρα πολλοί άλλοι, έδειξαν το δρόμο, σ’ αυτή την φιλανθρωπική πρωτοβουλία που στα τέλη Νοέμβρη θα είναι ενταγμένη στις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον δημοτικό σύμβουλο, επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Πρέβεζας «Ανάπτυξη Τώρα» κ. Γιώργο Νίτσα που στήριξε μία ακόμη πρωτοβουλία του Κομιτάτου! Το Κομιτάτο ευχαριστεί όλα τα ΜΜΕ που πρόβαλλαν την φιλανθρωπική του πρωτοβουλία (και ιδιαίτερα τα site atpreveza.gr &pamepreveza.gr) και επειδή η κινητικότητα, η πρόθεση και το ενδιαφέρον του κόσμου για να στηρίξει μέσω της φιλανθρωπικής πρωτοβουλίας του Κομιτάτου, τις άπορες οικογένειες συνεχίστηκαν και τις επόμενες μέρες, το Δ.Σ. του συλλόγου του Κομιτάτου επεξεργάζεται την ιδέα, να επαναληφθεί η πρωτοβουλία την 5/1/2013, που το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίττα του.

Σ’ αυτή τη δύσκολη εποχή που μεταφέρει σκληρότητα, το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας πρόσθεσε ένα ακόμη μικρό λιθαράκι στον εθελοντισμό και τη στήριξη του κόσμου που έχει μεγαλύτερη ανάγκη. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τον κόσμο που ήταν συγκινητικός κι ένα μεγάλο επίσης ευχαριστώ στο τμήμα κοινωνικής πολιτικής του δήμου Πρέβεζας (τμήμα πρόνοιας) για την άψογη συνεργασία με το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας.

 

Tags:

, , , ,

Leave a Reply