“Σπίθα” Ιωαννίνων: Ανακοίνωση

Το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών – «Σπίθα» Ιωαννίνων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«« Σας ενημερώνουμε ότι δεν έγινε γνωστό από τα Ελληνικά ΜΜΕ η πρωτοβουλία του Μίκη Θεοδωράκη με την σχετική επιστολή να ενημερώσει την κοινή γνώμη του εξωτερικού. Με αποτέλεσμα τα γεγονότα που εξελίσσονται ανά τον κόσμο, να μην γνωρίζουμε εμείς οι Έλληνες ότι ήταν ενέργειες του Μίκη Θεοδωράκη.

Σας ενημερώνουμε επιπρόσθετα ότι μέσα στον μήνα Μάρτιο θα έχουμε κορύφωση της δράσης του κινήματος σε πολύ διευρυμένη κλίμακα.

Η φίμωση στην ενημέρωση που συντελείται γενικά από τα Ελληνικά ΜΜΕ προς τον Ελληνικό λαό για να μην γνωρίζει τι θα συμβεί στην χώρα του και κατ’ επέκταση πόσο θα επηρεάσει το μέλλον του «Η αξιοποίηση της Δημόσιας περιουσίας» και οι παρανοϊκοί όροι της δανειακής σύμβασης καθιστούν την Ελληνική κοινωνία κυρίως της Ηπείρου αφελή ανίδεη άσχετη και αμέτοχη στα μάτια της ξένης κοινής γνώμης.

Η Σπίθα Ιωαννίνων επιθυμεί να στηρίξει και να ιδρύσει στην Άρτα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα εστίες με ανεξάρτητους και ενημερωμένους πολίτες. Προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να έλθουν σε επικοινωνία με την Σπίθα Ιωαννίνων.

Εκπρόσωπος Σπίθας Ιωαννίνων: Ευάγγελος Σκανδάλης
τηλέφωνο: 6977.247557
Email: [email protected]
Fb: Σπίθα Ιωαννίνων
Δες περισσότερα για το Κίνημα: www.spitha-kap.gr »»

 

Tags:

, , , , , , ,

Leave a Reply