Ιωάννινα: Κλειστά τα σχολεία – Υποχρεωτικές οι αλυσίδες – Συνεχίζεται η χιονόπτωση

Με απόφαση του Δημάρχου Φίλιππα Φίλιου, αύριο Πέμπτη θα μείνουν κλειστά όλα τα σχολεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια που λειτουργούν στο Δήμο Ιωαννιτών. Κλειστοί θα παραμείνουν αύριο οι παιδικοί και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί καθώς τις επόμενες ώρες οι χιονοπτώσεις αναμένεται να ενταθούν. Η κίνηση σε όλους τους δρόμους του Δήμου Ιωαννιτών γίνεται υποχρεωτικά με αντιολισθητικές αλυσίδες. Επί ποδός βρίσκεται όλος ο μηχανισμός του Δήμου Ιωαννιτών προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που δημιουργούνται από την κακοκαιρία. Μηχανήματα παρεμβαίνουν στο κεντρικό οδικό δίκτυο όλων των Δημοτικών Ενοτήτων, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στις προσβάσεις προς τα δύο νοσοκομεία. Η παρέμβαση στο εσωτερικό και δευτερεύον οδικό δίκτυο θα ακολουθήσει τις επόμενες ώρες. Ο Δήμος Ιωαννιτών παρεμβαίνει με περισσότερα από είκοσι μηχανήματα, δικά του αλλά και ιδιωτικά που έχουν μισθωθεί.

Η Δημοτική Αρχή απευθύνει έκκληση προς όλους να αποφεύγουν τις μετακινήσεις στη διάρκεια της νύχτας λόγω της μεγάλης ολισθηρότητας που σημειώνεται.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : 11.45 : Η χιονόπτωση συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, η κυκλοφορία έχει διακοπεί στις περισσότερες περιοχές γύρω από την πόλη των Ιωαννίνων, ενώ έντονα προβλήματα κυκλοφορίας υπάρχουν ακόμα και στο κέντρο της πόλης. Οι αρμόδιες αρχές κάνουν έκκληση για αποφυγή κυκλοφορίας με οχήματα.

 

Tags:

, , , , , , , , , ,

Leave a Reply