Θεσπρωτία: Σχολικό πρωτάθλημα σκακιού

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη φάση του σχολικού πρωταθλήματος. Αυτή ήταν μια προκριματική φάση για το μεγάλο σχολικό Θεσπρωτίας που θα γίνει τέλη Ιανουαρίου.

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου θα γίνει το ομαδικό πρωτάθλημα Θεσπρωτίας. Όσα παιδάκια δεν προκρίθηκαν από το ατομικό, μπορούν να συμμετέχουν στο ομαδικό και να κερδίσουν την πρόκριση για το μεγάλο σχολικό.

Δημιουργήθηκαν πέντε κατηγορίες. Στην πρώτη κατηγορία ήταν τα νήπια, η πρώτη και η δευτέρα δημοτικού. Στη δεύτερη κατηγορία έπαιζαν τα παιδάκια τρίτης και πέμπτης δημοτικού. Στην Τρίτη κατηγορία ήταν τα παιδάκια της πέμπτης δημοτικού. Η τέταρτη κατηγορία αποτελούνταν από τα παιδάκια της πρώτης Γυμνασίου. Και τέλος στην πέμπτη κατηγορία έπαιξαν τα παιδιά της δευτέρας και της τρίτης Γυμνασίου.

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου θα ακολουθήσει το Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα. Όσα παιδάκια δεν πήραν πρόκριση από το ατομικό, μπορούν να την διεκδικήσουν εκ νέου. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν και πάλι στο κέντρο νεότητας στις 10:30.

Ο Σκακιστικός Όμιλος Θεσπρωτίας ευχαριστεί εγκάρδια τους κ. Γ. Δερέκα και κ. Χ. Τζέγκα για την πολύτιμη βοήθεια που πρόσφεραν στη διοργάνωση του σχολικού πρωταθλήματος. Επίσης ευχαριστούμε τη δεσποινίδα Κατερίνα για της πολύ όμορφες φωτογραφίες. Και τέλος να ευχαριστήσουμε το Μέγα Χορηγό μας, το κατάστημα παιδικών ρούχων Junior (Κύπρου 17).

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα των αγώνων στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://kesaris.blogspot.gr/

 

Tags:

, , , ,

Leave a Reply