ΕΛ.Α.Σ: Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις αυτοκινήτων

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εκτεταμένες έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, είκοσι μία (21) περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών από αυτοκίνητα στην περιοχή των Ιωαννίνων και μία (1) κλοπή αυτοκινήτου.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, την 27/12/2011 το βράδυ συνελήφθησαν (2) ημεδαποί (ένας άνδρας και μίας γυναίκα), ηλικίας 30 και 33 ετών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες (21) διαρρήξεων και κλοπών από σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πόλη των Ιωαννίνων καθώς και μίας (1) κλοπής αυτοκινήτου.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από 20/12/2011 έως 27/12/2011, δρώντας από κοινού σε διαφορετικές περιοχές των Ιωαννίνων, διέρρηξαν είκοσι ένα (21) οχήματα, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν ηχητικά συστήματα, χρήματα, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα των ιδιοκτητών.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες το βράδυ της 27/12/2011 αφαίρεσαν από το χώρο στάθμευσης οχημάτων του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Στην κατοχή του 30χρονου συλληφθέντα, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι με λάμα μήκους επτά εκατοστών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ η έρευνα για να εξακριβωθεί η συμμετοχή τους και σε άλλες εγκληματικές πράξεις συνεχίζεται.

 

Tags:

, , , , , , , ,

Leave a Reply