Ήπειρος: Συλλήψεις για ναρκωτικά

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών:

Συνελήφθη την 19/02/2012 το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 26χρονος ημεδαπός, για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών, ενώ αναζητείται ακόμη ένας (1) αλλοδαπός συνεργός του.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και τηλεφωνική επικοινωνία με αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, συμφωνήθηκε η αγορά μισού κιλού ηρωίνης, την οποία θα μετέφερε μέλος του κυκλώματος από Αθήνα στα Ιωάννινα, έναντι χρηματικού ποσού.

Στη συνέχεια, στο προκαθορισμένο σημείο συνάντησης για την παραλαβή της συμφωνηθείσας ποσότητας ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθη ο 26χρονος, τη στιγμή που παρέδιδε στον αστυνομικό, ο οποίος εμφανίστηκε ως υποψήφιος αγοραστής, μία νάιλον σακούλα που περιείχε ηρωίνη, βάρους (550) γραμμαρίων.

Τα ναρκωτικά και ένα κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε την ίδια μέρα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Συλλήψεις τριών (3) ημεδαπών για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Ηγουμενίτσα:

Συνελήφθησαν την 20/02/2012 το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τρεις ημεδαποί (δύο άνδρες και μία γυναίκα), ηλικίας 25, 27 και 22 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Άρτα:

Συνελήφθη την 20/02/2012 στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, την 19/02/2012 το απόγευμα, σε γενόμενο έλεγχο διαπιστώθηκε ότι κατείχε ποσότητα ηρωίνης, βάρους (0,68) γραμμαρίων.Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν από το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας που διενεργεί την προανάκριση. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Πρέβεζα:

Συνελήφθη την 20/02/2012 το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ένας 35χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή του 35χρονου ποσότητα κάνναβης, βάρους (3,8) γραμμαρίων. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους (5) γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

 

Tags:

, , , , , , , , ,

Leave a Reply