ΕΛ.ΑΣ.: Συλλήψεις για κλοπή και πλαστογραφία

Συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός για απόπειρα κλοπής και παράνομη οπλοκατοχή:

Συνελήφθη την 04/02/2012 το βράδυ στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας ημεδαπός, ηλικίας 28 ετών, κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, ο 28χρονος το βράδυ της 4/02/2012 προσπάθησε να διαρρήξει κατάστημα – οπωροπωλείο, ιδιοκτησίας 56χρονου ημεδαπού, ωστόσο έγινε αντιληπτός από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας και συνελήφθη.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι μήκους 19 εκατοστών καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία:

Συνελήφθη την 04/02/2012 το μεσημέρι, στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 25χρονος υπήκοος Συρίας, κατηγορούμενος για πλαστογραφία και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο για τη νομιμότητα της παραμονής του στη χώρα, ο 25χρονος κατείχε και επέδειξε δύο Δελτία Ταυτότητας (Μάλτας και Ρουμανίας), τα οποία έφεραν σοβαρές ενδείξεις πλαστότητας.

Κατά δήλωσή του, τα παραπάνω έγγραφα τα προμηθεύθηκε στην Αθήνα, έναντι του χρηματικού ποσού των (200) Ευρώ. Τα έγγραφα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

 

Tags:

, , , , , , , , , , ,

Leave a Reply