ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών:

Συνελήφθησαν την 27/12/2011 πρώτες πρωινές ώρες σε αγροτική περιοχή στους Κουκλιούς Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 29 και 28 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό την εμπορία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο συλληφθέντες κατείχαν, εντός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, σε αγροτική περιοχή στους Κουκλιούς Ιωαννίνων, τέσσερις σάκους, οι οποίοι περιείχαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους (79,555) γραμμαρίων, την οποία προόριζαν για εμπορία.

Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο βρίσκονταν οι ναρκωτικές ουσίες, κατασχέθηκε ενώ προέκυψε ότι για αυτό είχε δηλωθεί κλοπή την 22/12/2011 στο Τ.Α. Κηφισιάς. Επίσης, κατασχέθηκε και έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με το οποίο οι δράστες προσήλθαν στο σημείο καθώς και τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Κλοπή:

Την 26/12/2011 μεταξύ 12.00 και 18.00 η ώρα στην Πρέβεζα, άγνωστοι δράστες εισήλθαν στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Πρέβεζας και αφαίρεσαν εικόνα, χρονολογούμενη περίπου (100) ετών. Δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.

 

Tags:

, , , , , , , ,

Leave a Reply