ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση

Φωτιά σε Super Market στον Άγιο Γεώργιο Πρέβεζας:

Μεγάλη σε έκταση φωτιά προκλήθηκε σε γνωστό σούπερ μάρκετ στον Άγιο Γεώργιο λίγο πριν τα μεσάνυχτα χτές βράδυ (07/08/2012).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά προκλήθηκε στην αποθήκη του σούπερ μάρκετ ύστερα από βραχυκύκλωμα το οποίο δημιουργήθηκε πιθανόν λόγω της υπερφόρτωσης. Με την επέμβαση των κατοίκων της περιοχής αλλά και την άμεση ανταπόκριση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Φιλιππιάδας, η φωτιά δεν κατάφερε να εξαπλωθεί στο εσωτερικό του καταστήματος του σούπερ μάρκετ.

Εδώ να τονίσουμε πως με την άμεση αυτή ανταπόκριση της Π.Υ και την κατάσβεση της φωτιάς, δεν θρηνήσαμε κάποια θύματα καθώς στο πάνω όροφο του σούπερ μάρκετ διαμένει οικογένεια αλλά και τα γύρω στενά είναι πυκνοκατοικημένα και θα ήταν πολύ εύκολο να εξαπλωθεί.

Διακοπή – Εκτροπή κυκλοφορίας στη Χ.Θ 7 +200 της Ε.Ο. Πρέβεζας – Γέφ. Καλογήρου:

Ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας ανακοινώνει πως διακόπτεται προσωρινά και εκτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Χ.Θ 7 +200 της Ε.Ο. Πρέβεζας – Γέφ. Καλογήρου και στις δύο κατευθύνσεις του οδικού τμήματος, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών επί της οδού για την ομαλή και ασφαλή οδική κυκλοφορία των οχημάτων.

Η ανωτέρω ρύθμιση ισχύει για την 8/08/2012. Το Τ. Τ. Πρέβεζας για το χρονικό διάστημα εκτέλεσης των εργασιών να επιτηρεί συνεχώς το ανωτέρω οδικό τμήμα, με σκοπό την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων και την εξασφάλιση ομαλών συνθηκών οδικής κυκλοφορίας.

Οι παραβάτες της παρούσας διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 όπως αντικαταστάθηκε με Ν. 3542/07 και Ν. 3904/2010 «ΚΟΚ».

 

Tags:

, , , , , , , , ,

Leave a Reply