Διακοπή νερού για παρεμβάσεις στο δίκτυο

Διακοπή νερούΣε εργασίες μείζονος σημασίας, στον κεντρικό αγωγό που υδροδοτεί την πόλη των Ιωαννίνων, θα προχωρήσει η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης. Σκοπός των εργασιών αυτών είναι να αποκατασταθούν οι βλάβες που υπάρχουν σε δύο σημεία του κεντρικού αγωγού, στην περιοχή του Περάματος, εξ αιτίας των οποίων υπάρχει μεγάλη διαρροή νερού.

Προκειμένου να αποκατασταθούν οι βλάβες αυτές η ΔΕΥΑΙ θα προχωρήσει σε διακοπή νερού η οποία αφορά σε ολόκληρη την πόλη.

Η διακοπή θα ξεκινήσει από τα ξημερώματα της Πέμπτης (περίπου στις τρεις) και θα διαρκέσει μέχρι τις επτά το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Σύμφωνα με την εκτίμηση της ΔΕΥΑΙ από τις επτά το απόγευμα της Πέμπτης θα ξεκινήσει σταδιακά η υδροδότηση της πόλης – από τα χαμηλά σημεία – και μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξει πλήρης αποκατάσταση.

Εν τω μεταξύ τις επόμενες ημέρες και μέχρι τις 14 Απριλίου θα γίνουν εργασίες αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στις οδούς Καποδιστρίου, Λαμποβιτιάδη, Χρήστου Σούλη, Λαμπρίδη και Σμύρνης.

Ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών, στις οδούς αυτές, θα γίνεται και διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων.

Η Διοίκηση της ΔΕΥΑΙ ζητά συγνώμη από τους καταναλωτές για την ταλαιπωρία που θα υπάρξει όμως πρόκειται για εργασίες άκρως απαραίτητες οι οποίες επιλύουν πολύ σοβαρά προβλήματα και διασφαλίζουν την ομαλή υδροδότηση και κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

 

Tags:

, , ,

Leave a Reply