“Δημιουργία Ξανά”: Ανακοίνωση

Δημιουργία ΞανάΑνακοίνωση «Δημιουργίας Ξανά»:

«« Προχωρήστε επιτέλους με τα πειθαρχικά συμβούλια!

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” δεν έχουν συσταθεί ακόμη πειθαρχικά συμβούλια σε τέσσερα σημαντικά υπουργεία: Εργασίας, Δικαιοσύνης, Οικονομικών και Περιβάλλοντος. Εκατοντάδες υποθέσεις επίορκων Δημοσίων Υπαλλήλων μένουν σε εκκρεμότητα. Για κάποιους ενδεχομένως μένουν οι σκιές χωρίς να φταίνε. Πολλοί όμως είναι σίγουρα αυτοί που δεν διώκονται για σοβαρότατα παραπτώματα, εξαιτίας της κυβερνητικής… ολιγωρίας.

Η κυβέρνηση όχι μόνο καθυστερεί την εξυγίανση και την διοικητική μεταρρύθμιση προκειμένου να απαλλαγεί ο Ελληνικός λαός από τα βάρη ενός αντιπαραγωγικού κράτους, αλλά επιπλέον κωλυσιεργεί στο να πράξει ακόμα και τα αυτονόητα.

Η άμεση απομάκρυνση και δίωξη των επίορκων κρατικών λειτουργών είναι από τις βασικές προτεραιότητες προκειμένου να αποκατασταθεί το αίσθημα δικαιοσύνης στον φτωχοποιημένο Έλληνα. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει άμεσα να απομακρυνθούν από την διαχείριση των χρημάτων του Έλληνα φορολογούμενου και να τιμωρηθούν, προκειμένου αυτό να λειτουργήσει αποτρεπτικά στο μέλλον.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ!
Τ.Θ. 20069, ΑΘΗΝΑ 118 10
ΤΗΛ: 211.8005665
FAX: 211.8003365
www.dimiourgiaxana.gr
[email protected]
#DimiourgiaXana

Εκπρόσωποι τύπου συνεδρίου:
Σεραφείμ Αθ. Κοτρώτσος (6977.880995),
Νικόλαος Λ. Μαυρίδης (6977.022395) »»

 

Tags:

, , , ,

Leave a Reply