Δελτίο τύπου Χρυσής Αυγής Πρέβεζας

Δελτίο τύπου Χρυσής Αυγής Πρέβεζας για διανομή τροφίμων σε άπορες και πολύτεκνες οικογένειες:

«« Παρά τις πραγματικά αντίξοες συνθήκες! Παρά την λασπολογία και παραφιλολογία ανθρώπων, που αρέσκονται να αυτοονομάζονται και να αυτοπροσδιορίζονται ως μεγαλοδημοσιογράφοι της περιοχής! Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες, που κατέβαλαν για το αντίθετο, οι διάφορες υπηρεσίες! Η Χρυσή Αυγή (Πυρήνας Πρεβέζης) την 24/12/2012, προέβη στη διανομή τροφίμων σε πολύτεκνες και άπορες Ελληνικές οικογένειες του νομού μας.

Ευχαριστούμε θερμά την υπηρεσία πρόνοιας του νομού, για την αμέριστη συμπαράσταση που μας παρείχε, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια στην μη ανεύρεση αυτών των οικογενειών.

Επίσης, θέλουμε να πούμε σε όλους αυτούς που αναμιγνύουν το μελάνι με τις κοιλιακές τους εκκενώσεις, ότι, αυτούς που ονομάζουν Νεοναζί και Φασίστες, είναι ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΈΣ και ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ που έχουν ηθικές και ηθικά πρότυπα και ως εκ τούτου μπορούν και κόβουν στα δύο το πενιχρό τους μεροκάματο για να βοηθήσουν τα αδέρφια τους που έχουν πρόβλημα! Ενώ εσείς κύριοι; Όπως λέει και ο σοφός λαός μας {Φωνάζει ο κλέφτης……………}!!

Ευχόμαστε σε όλους τους Έλληνες και Έλληνιδες, καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!! ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!! »»

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply