Δήλωση – απάντηση του αντιδημάρχου Δημήτρη Θεμελή

Με αφορμή τις καταγγελίες του Προέδρου του Τοπικού Διαμερίσματος Κοσμηράς ο αντιδήμαρχος και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Δημήτρης Θεμελής έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Όσοι υπηρετούμε τα κοινά του Δήμου Ιωαννιτών, γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Πρέπει να υπενθυμίσω λοιπόν στον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Κοσμηράς, ότι μόλις τον περασμένο χειμώνα, ως υπεύθυνος της πολιτικής προστασίας του τηλεφωνούσα εγώ από τα Γιάννινα για να δει αν έχει χιόνι στο χωριό του κι αν χρειάζεται παρέμβαση μηχανημάτων.

Άρα η όποια συνεργασία υπήρξε ήταν με αποκλειστική πρωτοβουλία του αντιδημάρχου. Τώρα είμαι υποχρεωμένος να του θυμίσω ότι ουδέποτε δηλώθηκε στη ΔΕΥΑΙ η συγκεκριμένη δύσκολη βλάβη του Αγίου Δημητρίου, σε ένα σημείο όπου ήταν αδύνατη η πρόσβαση οχημάτων και μηχανημάτων για την αποκατάστασή της.

Επίσης πρέπει να του υπενθυμίσω ότι ως Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου, η δουλειά του δεν είναι να κάθεται στο «μπακαλιό» κι από κει να απαντά στους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΙ που ζητούσαν πληροφορίες για τις βάνες του χωριού ότι αυτός «δεν είναι υδραυλικός». Η ΔΕΥΑΙ αναλαμβάνει τις ευθύνες της, όποτε πρέπει κι όποτε χρειάζεται. Το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει. Η παρέμβαση του Προέδρου του Τοπικού Διαμερίσματος Κοσμηράς τέλος έγινε αφού ήδη η βλάβη είχε αποκατασταθεί. Ήταν τόσο το πραγματικό ενδιαφέρον που ούτε αυτό δεν γνώριζε».

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply