Ανακοίνωση “Σπίθας” Ιωαννίνων

Ανακοίνωση «Σπίθας» Ιωαννίνων:

«« Η Σπίθα και ειδικότερα ο Μίκης Θεοδωράκης πρωτοστάτες στην ενημέρωση περί Μνημονίων και δανειακών συμβάσεων μετά του συνταγματολόγου Κασιμάτη, κατάφεραν να ανοίξουν τον δρόμο στην νέα εποχή μας και να δώσουν την ελπίδα στους εξαθλιωμένους Έλληνες.

Στο ίδρυμα Κακογιάννη ο Αντώνης Φώσκολος ομότιμος Καθηγητής Ορυκτών Πόρων Πανεπ. Κρήτης παρουσίασε την εργασία του μέσω Skype περί αξιόλογων κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην περιοχή νοτίως Κρήτης και περιοχή Ιονίου.

Στην εκπομπή του Παπαδάκη την 6 Δεκ. στον Antena ο Φώσκολος απεκάλυψε: «5 οικογένειες στην Ελλάδα απαγόρευαν εδώ και χρόνια την έρευνα των υδρογονανθράκων, μιας και λυμαίνονται το εμπόριο πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Υπολογίζεται σε 600 δις ευρώ η αξία από την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων δυτικής Ελλάδος και νότιας Κρήτης. Σε 150,000 θέσεις εργασίας. Δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ να βγούμε εκτός ευρώ, ήταν ένας μύθος ένας εκβιασμός.»

Κατάλαβες τώρα Έλληνα γιατί μεθοδικά μας υπερχρεώσανε σε όλες τις μορφές δανείων για να βάλουν στο χέρι την κάθε μορφή εκμετάλλευση και όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές του τόπου μας σύμφωνα με τα μνημόνια.

Δεν κρατήθηκε όμως όπως είδαμε μυστική η στόχευση της Γερμανίας και απεκάλυψε η Μέρκελ την ύπαρξη για εκμετάλλευση μόνο του υγραερίου ύψους 400 δις ευρώ στις παραπάνω περιοχές.

Οι Αιγύπτιοι όπως βλέπουμε στις πολιτικές τους εξελίξεις ανέλαβαν δράση για τροποποίηση του Συντάγματος ενώ εμείς σαν Έλληνες αδιαφορούμε για την εκποίηση της χώρας μας που θυσιάστηκαν οι πρόγονοί μας για μια Ελλάδα ανεξάρτητη και ελεύθερη.

Συνέλληνες και ραγιάδες ξεσηκωθείτε πριν είναι αργά. Αγκαλιάστε την Σπίθα για να την κάνουμε φλόγα που θα κάψει όλη την σαπίλα που μολύνει την πατρίδα μας.

Εσύ θα επιτρέψεις την μεθοδευμένη παράδοση της χώρας σου στους δανειστές της που την δρομολογούν με τέτοιο τρόπο που να μην ματώσει ούτε ρουθούνι;

Σπιθιστής: Ευάγγελος Σκανδάλης
τηλέφωνο: 6977.247557
E-mail: [email protected]
Fb: Σπίθα Ιωαννίνων
Δες περισσότερα για το Κίνημα: www.spitha-kap.gr »»

 

Tags:

, , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply