Ανακοίνωση “Σπίθας” Ιωαννίνων

Ανακοίνωση «Σπίθας» Ιωαννίνων:

«« Θέμα: Σάλπισμα ανατροπής του Μίκη Θεοδωράκη:

Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου για τα SWAPS του Σημίτη έως και σήμερα. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5H4j0bCmkV8.

Τα ΜΜΕ και κυρίως τα Εθνικά καλούνται να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να δημοσιοποιήσουν το υλικό που διέρρευσαν στο διαδίκτυο μέρους του οποίου δημοσιοποίησε ο κος Σπύρος Καραντζαφέρης στην εκπομπή του «Εκ κεντρικό» δελτίο του αρτ και το οποίο ανέβασε στο youtube.

Δεν νοούνται τα κρατικά μέσα εξαπάτησης να χρηματοδοτούνται από τον Ελληνικό λαό και αυτά να τον παραπληροφορούν, ανεπίτρεπτο δεοντολογικά. Τέτοιας μορφής οικονομικά θέματα οφείλουν να χαρακτηρίζονται στην διαβάθμιση ασφαλείας σαν ΚΟΙΝΑ και πρέπει να είναι σε γνώση και προσβάσιμα στον Ελληνικό λαό (όπως γίνεται σε προηγμένα ευρωπαϊκά κράτη ) διότι αυτός πληρώνει τον λογαριασμό και πρέπει να είναι ενημερωμένος για κάθε λεπτομέρεια.

Είναι μεγάλη προσβολή να μαθαίνουμε από διαρροές των ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ τι απόκρυφα μαγειρεύουν για την οικονομική κατάρρευση και εκμετάλλευση της χώρας μας.

Σημαντική πολιτική πρόταση για αξιολόγηση από τον ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται στο βίντεο στην χρονομπάρα 2ώρες 5λεπτά 32δευτερόλεπτα, οπου προτείνεται η απαλλαγή από την ομηρία εκβιασμού βουλευτών είτε από λίστα Λαγκάρντ – Χρηστοφοράκου – ή οποιεσδήποτε συγκαλύψεις τραπεζικών λογαριασμών όπως στην περίπτωση της Ανγκουίλα. (για την Ανγκουίλα θα σας ενημερώσω σύντομα).

Μέχρι σήμερα τα ΜΜΕ της Ηπείρου δεν κάλεσαν κανένα μέλος της Σπίθας σε πολιτικές τοποθετήσεις και διαμόρφωσαν / παραμόρφωσαν την κοινή γνώμη σε πλαίσια σκότους και πλήρους άγνοιας. Έτσι το κάθε μέσον έχει χαρακτηρισθεί στην συνείδηση μας και είναι ταξινομημένο σε λίστα κοινωνικής προσφοράς και πολιτικής κατεύθυνσης και διαμόρφωσης.

Κρίνονται στο σύνολο τους υπεύθυνα για την σημερινή παραπληροφόρηση του Ελληνικού λαού και απολύτως υπεύθυνα για την διαστρεβλωμένη κατεύθυνση της κοινής γνώμης. Αναμένουμε να ενημερώσετε εγκαίρως τους Ηπειρώτες και πριν την ψήφιση των μέτρων στην βουλή την Τετάρτη.

Επειδή το σάλπισμα της επανάστασης σημάνθηκε εγκαίρως από τον Μίκη έστω και την ύστατη στιγμή φρόνιμο είναι να επιλέξτε στρατόπεδο.

Σπιθιστής, Ευάγγελος Σκανδάλης
τηλέφωνο: 6977.247557
Email: [email protected]
Fb: Σπίθα Ιωαννίνων
Δες περισσότερα για το Κίνημα: www.spitha-kap.gr »»

 

Tags:

, , , , , , , , ,

Leave a Reply