ΑΓΣ Ιωαννίνων: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας

Α.Γ.Σ. ΙωαννίνωνΚυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του Α.Γ.Σ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ/ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ για τη νέα αγωνιστική περίοδο η οποία ξεκινά στις 12/10/2013 σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις:

– 1η: Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΞΙΑΣ 20 €
– 2η: Α2 ΑΝΔΡΩΝ ΑΞΙΑΣ 20 €
– 3η: Α2 ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΞΙΑΣ 30 €

Οι παραπάνω χαμηλές τιμές των εισιτηρίων διαρκείας βόλεϊ έγιναν με γνώμονα την οικονομική κρίση αλλά και την προσπάθεια της ομάδας μας να φέρει την οικογένεια στο γήπεδο ούτως ώστε ο ΑΓΣΙ να γίνει υπόθεση ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας.

Συνολικά τη φετινή αγωνιστική περίοδο 23 ομάδες από όλη σχεδόν την Ελλάδα θα δώσουν το παρόν στο Κλειστό γυμναστήριο Λιμνοπούλας(12 ΓΥΝΑΙΚΩΝ και 11 ΑΝΔΡΩΝ).

Δίνεται έτσι η δυνατότητα στους κατόχους και να απολαύσουν την αγαπημένη τους ομάδα σε πολύ χαμηλή τιμή (λιγότερο από 2 € ανά παιχνίδι) αλλά και να την ενισχύσουν οικονομικά στη δύσκολη προσπάθεια που κάνει ώστε να κρατήσει όρθιο τον αθλητισμό της πόλης μας αφού Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αλλά και Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης δεν επιχορηγούν πλέον καμία ομάδα.

Τα εισιτήρια διαρκείας θα κυκλοφορούν μέχρι και την 30/9/2013 οπότε και θα σταματήσει η κυκλοφορία τους.

Η διοίκηση του ΑΓΣΙ θέλει τον κόσμο κοντά και προσδοκά στη στήριξη της προσπάθειας με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Επίσης αποφασίζει ότι κατά τη διάρκεια των αγώνων οι τιμές των εισιτηρίων οικονομικής ενίσχυσης θα ανέρχονται στη τιμή των 5 €.

Η ομάδα με τις μεταγραφές που έκανε μέχρι τώρα σε Άνδρες και Γυναίκες ενισχύεται σημαντικά για το νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας με στόχο τη δημιουργία ανταγωνιστικών ομάδων στα αντίστοιχα πρωταθλήματα τη προσφορά θεάματος και την ικανοποίηση των φιλάθλων.

ΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑΣ.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την Ηπειρωτική βιοτεχνία στρωμάτων DREAM STROM για την ευγενική χορηγία και την έκδοση των εισιτηρίων διάρκειας.

Τηλ. Επικοινωνίας ενδιαφερόμενων στο site του συλλόγου μας www.agsi-volley.gr/ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Tags:

, , , ,

Leave a Reply