Έκθεση ελληνικών τροφίμων AGROTIERRA 2013

no_logoΔημοσιεύουμε παρακάτω Δελτίο Τύπου που μας έστειλαν οι διοργανωτές της έκθεσης AGROTIERRA 2013, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 23 έως 25 Σεπτεμβρίου στο σταθμό Μετρό Συντάγματος:

«« Δηλώστε… ηλεκτρονικά συμμετοχή στην AGROTIERRA 2013

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά η προετοιμασία της έκθεσης “Agrotierra 2013”, που θα πραγματοποιηθεί στο σταθμό Μετρό Συντάγματος, από τις 23 έως τις 25 Σεπτεμβρίου.

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος από την πλευρά των εκθετών και των συμμετεχόντων, από σήμερα Δευτέρα δίνεται πλέον η δυνατότητα για δήλωση συμμετοχής στην έκθεση, διαδικτυακά, μέσω της ιστοσελίδας www.elladageuseis.gr.

Στην ιστοσελίδα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να περιηγηθούν εύκολα και με ασφάλεια, να μάθουν τα νέα της έκθεσης, πληροφορίες για τους εκθέτες, τους επισκέπτες και το κυριότερο, να «κατεβάσουν» και να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα συμμετοχής.

Στην έκθεση, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν προϊόντα συνεταιριστικών οργανώσεων με σύγχρονη επιχειρηματική λειτουργία και παρουσία στις αγορές του εξωτερικού, αλλά και μια πλούσια γκάμα ποιοτικών αγροτικών προϊόντων, όπως ελαιόλαδο, γάλα, μέλι, αλλαντικά, προϊόντα ζωικής αλλά και φυτικής προελεύσεως, μα πάνω απ’ όλα… ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Σκοπός της έκθεσης είναι η ανάδειξη των ποιοτικών πλεονεκτημάτων που προσφέρουν τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, αλλά και η προώθηση στο αθηναϊκό κοινό της ελληνικής περιφέρειας ως γαστρονομικού τουριστικού προορισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες: Σοφοκλής Μποτονάκης, τηλ.: 6909.909500, Υπεύθυνος επικοινωνίας: Αλέξανδρος Μπίκας τηλ.: 6945.930499 »»

 

Tags:

, , ,

Leave a Reply